Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Domek na stromě nebo bývalá sušárna švestek. Tohle je sedm netradičních ubytování po celém Česku

Sky Suite Hotel v žižkovské věži

Věděl*a jsi, že se můžeš ubytovat v žižkovské věži? Nachází se tam totiž kromě restaurace Oblaca i luxusní Sky Suite Hotel s výhledem na celou Prahu. Tento jednopokojový hotel nabízí luxusní výbavu a jedinečný zážitek. Z výšky 66 metrů budeš mít Prahu doslova jako na dlani.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SKY SUITE (@sky_suite_hotel)

Sušárna švestek u Křivoklátu

Sušárna je dílem Holky od Berounky, která starou sušárnu švestek na Křivoklátsku přeměnila na dokonalé glampingové místo. Víkend nebo dovolenou tak můžeš strávit u jezírka a mezi švestkovými stromy. V Sušárně najdeš pouze jednu místnost, zato s vybavenou kuchyňkou a místem pro relax, které se schovává v odpočinkovém patře. Nenajdeš tu ani wi-fi nebo televizi, ale zato tu zaručeně vypneš a odpočineš si. Koupelna se nachází na zahradě, kde je i toaleta.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dita aka holka od Berounky (@holkaodberounky)

Teepee u Pyskočel

V glampingovém ubytování v Posázaví najdeš kromě luxusního vybavení i venkovní lázně. Odpočinkové dny můžeš strávit ve dvou i s partou přátel. Do Teepee se vejde až pět osob. Neobvyklému ubytování nechybí sprcha, toaleta ani lednice naplněná dobrotami i vínem. Venku se nachází terasa, která přímo vybízí k letní grilovačce, nebo sauna a voňavé venkovní spa.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kateřina Sedláčková (@jsemkateriina)

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse