Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. července 2024 v 16:27
Čas čtení 0:54
Veronika Ábelová

VIDEO: Hawk Tuah 2.0? Další dívka se pokusila stát slavnou, je z toho akorát obří cringe

VIDEO: Hawk Tuah 2.0? Další dívka se pokusila stát slavnou, je z toho akorát obří cringe
Zdroj: X/ ayeejuju/ volně k užití
OSOBNOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TIKTOK
Uložit Uložené

TikTok poslední dny rozproudilo virální video Hawk Tuah dívky. Heily Welch, která ve videu bezostyšně předvedla, po čem muži v posteli touží, se stala známou téměř přes noc. A tak má teď spoustu napodobitelek.

Novou Hawk Tuah Girl se zřejmě snažila stát i následující dívka na videu, která to ale ovšem trochu přepískla. Přehnané grimasy a gesta nepůsobily vtipně, ale spíš trapně. Na moderátory ve videu dívka dokonce vážně plivla, a to hned několikrát. Její na sílu tlačený projev tak skončil spíš fiaskem. Aby toho nebylo málo, prostor si v krátkém videu získala i její kamarádka. Podívej se sám*sama.

Skutečná Hawk Tuah Girl, pravým jménem Haily Welch, ještě donedávna pracovala v továrně na pružiny. Jedno video youtuberské dvojice Tim & Dee TV jí ale obrátilo život vzhůru nohama. Poté, co dívka ve videu popsala, po čem muži v posteli šílí, získala dokonce nabídku do Playboye. Tu však odmítla, stejně jako založení OnlyFans, a nyní má dostat vlastní reality show o svém životě. Má také svůj merch a chodí na rozhovory do podcastů.

Haily Welch se za svůj výstup ve videu nestydí. Dokonce i její nejbližší vzali celou věc s humorem. „Myslí si, že je to vtipné. Vědí, jak jsem nepředvídatelná. Tentokrát to bylo náhodou na kameru,“ sdělila v podcastu Plan Bri Uncut, kam byla pozvaná.

Doporučeno
White parties, zneužitý devítiletý chlapec a doživotí: pět otázek a odpovědí kolem rappera Diddyho White parties, zneužitý devítiletý chlapec a doživotí: pět otázek a odpovědí kolem rappera Diddyho 5. října 2024 v 7:00

Z hlášky „Hawk Tuah“ se tak stal sice jeden z největších virálů letošního roku, ale jak dokazují nové pokusy o jeho napodobení – čeho je moc, toho je příliš.

Domů
Sdílet
Diskuse