Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. července 2024 v 16:27
Čas čtení 0:54
Veronika Ábelová

VIDEO: Hawk Tuah 2.0? Další dívka se pokusila stát slavnou, je z toho akorát obří cringe

VIDEO: Hawk Tuah 2.0? Další dívka se pokusila stát slavnou, je z toho akorát obří cringe
Zdroj: X/ ayeejuju/ volně k užití
OSOBNOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TIKTOK
Uložit Uložené

TikTok poslední dny rozproudilo virální video Hawk Tuah dívky. Heily Welch, která ve videu bezostyšně předvedla, po čem muži v posteli touží, se stala známou téměř přes noc. A tak má teď spoustu napodobitelek.

Novou Hawk Tuah Girl se zřejmě snažila stát i následující dívka na videu, která to ale ovšem trochu přepískla. Přehnané grimasy a gesta nepůsobily vtipně, ale spíš trapně. Na moderátory ve videu dívka dokonce vážně plivla, a to hned několikrát. Její na sílu tlačený projev tak skončil spíš fiaskem. Aby toho nebylo málo, prostor si v krátkém videu získala i její kamarádka. Podívej se sám*sama.

Skutečná Hawk Tuah Girl, pravým jménem Haily Welch, ještě donedávna pracovala v továrně na pružiny. Jedno video youtuberské dvojice Tim & Dee TV jí ale obrátilo život vzhůru nohama. Poté, co dívka ve videu popsala, po čem muži v posteli šílí, získala dokonce nabídku do Playboye. Tu však odmítla, stejně jako založení OnlyFans, a nyní má dostat vlastní reality show o svém životě. Má také svůj merch a chodí na rozhovory do podcastů.

Haily Welch se za svůj výstup ve videu nestydí. Dokonce i její nejbližší vzali celou věc s humorem. „Myslí si, že je to vtipné. Vědí, jak jsem nepředvídatelná. Tentokrát to bylo náhodou na kameru,“ sdělila v podcastu Plan Bri Uncut, kam byla pozvaná.

Doporučeno
Jak si ozelenit feed? Doporučujeme ti nejlepší greenfluencers na českém instagramu Jak si ozelenit feed? Doporučujeme ti nejlepší greenfluencers na českém instagramu 21. října 2024 v 7:00

Z hlášky „Hawk Tuah“ se tak stal sice jeden z největších virálů letošního roku, ale jak dokazují nové pokusy o jeho napodobení – čeho je moc, toho je příliš.

Zpět
Sdílet
Diskuse