Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
17. července 2024 v 10:49
Čas čtení 0:57
Ilona Hobzová

Nikol Leitgeb si založila rodinný pořad na placené platformě, lidé kritizují hlavně cenu

Nikol Leitgeb si založila rodinný pořad na placené platformě, lidé kritizují hlavně cenu
Zdroj: Forendors
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI
Uložit Uložené

Influencerka má v plánu sdílet střípky z rodinného života.

S placeným obsahem jako by se u influencerů a influencerek roztrhl pytel. Nově s ním přišla také Nikol Leitgeb (dříve Štíbrová), která na svém Instagramu oznámila nový pořad s názvem Takový to naše. Má být o životě její rodiny a o tom, co ji baví. Pořad založila na placené platformě Forendors.

Doporučeno
Nový český film s Terezou Ramba boří rekordy. V kinech překonal i Barbie Nový český film s Terezou Ramba boří rekordy. V kinech překonal i Barbie 15. července 2024 v 17:22

„Jsme Nikol a Petr a můžete nás znát z těch instagramů. Takový to naše je pocta všem pořadům o kutilech, zahrádkářích, amatérských kuchařích i chatařích a chalupářích. Jak jsme sami nedávno zjistili, práce ‚na baráku‘ a na zahradě totiž nikdy nekončí. Zveme vás proto k nám domů, kde je to občas drama, občas pohádka, ale jen málokdy nuda. Prostě takový to naše,“ stojí v informacích u nového pořadu Nikol a její rodiny.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Na platformě je už nyní několik epizod. Aby je lidé mohli zhlédnout, musí zaplatit 199 korun měsíčně. A je to především cena, kterou lidé kritizují. 

„Další placená platforma, ráda vás sleduji, ale 199 Kč využiji jinak,“ stojí v komentářích na Instagramu. „Ráda Vás sleduji, ale radši koupím něco každý měsíc dětem,“ píše další. Podle jiných zase Nikol začala prodávat své soukromí, přestože z uskupení 3v1 odešla podle svých slov právě proto, že jí přišlo spíše jako byznys než kamarádství. 

Doporučeno
Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají 14. července 2024 v 9:30

Pod příspěvkem se ale objevilo i velké množství podpůrných komentářů, v nichž sledující její nový pořad vítají. Co si myslíš ty?

Anketa:
Co říkáš na nový pořad Nikol Leitgeb a její rodiny?
Nelíbí se mi to. Vydělává na svém soukromí a cena je šílená.
Sledovat to nebudu, ale každé zboží má svého kupce.
Určitě ho budu sledovat / už ho sleduji.
Nelíbí se mi to. Vydělává na svém soukromí a cena je šílená.
45 %
Sledovat to nebudu, ale každé zboží má svého kupce.
52 %
Určitě ho budu sledovat / už ho sleduji.
4 %
Domů
Sdílet
Diskuse