Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
dnes 21. září 2024 v 10:01
Čas čtení 0:45
Radoslava Juračková

Netflix zveřejnil záběry z nové série Wednesday. „Pokud bychom vám ukázali víc, krvácely by vám oči,“ říká Jenna Ortega

Netflix zveřejnil záběry z nové série Wednesday. „Pokud bychom vám ukázali víc, krvácely by vám oči,“ říká Jenna Ortega
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Na pokračování se můžeš těšit už příští rok.

Na Netflixu aktuálně běží Geeked Week, v jehož rámci platforma zveřejňuje různé zajímavé novinky a updaty k připravovaným filmům či seriálům. Kromě jiných nadupaných projektů byly zveřejněny i první záběry z natáčení druhé série Wednesday.

Doporučeno
Na co koukat o víkendu: Horor s duchy, true crime na Netflixu nebo dokument o rozpadu vztahu JLo a Bena Na co koukat o víkendu: Horor s duchy, true crime na Netflixu nebo dokument o rozpadu vztahu JLo a Bena 20. září 2024 v 17:00
Doporučeno
Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových 20. září 2024 v 8:30
Doporučeno
Máme za sebou prvních 5 epizod nového seriálu The Penguin od DC. K dokonalosti mu chybí jediná věc Máme za sebou prvních 5 epizod nového seriálu The Penguin od DC. K dokonalosti mu chybí jediná věc 20. září 2024 v 7:00

Na záběrech k připravovanému seriálu můžeš vidět zákulisí natáčení. V upoutávce se objevil režisér Tim Burton, který pracoval i na první části. Seriálová Morticia slibuje, že nová série bude ještě větší a přinese mnohem více zápletek, než si diváci umí představit.

Klip má jen 30 vteřin a uvidíš v něm téměř všechny ústřední postavy z první série včetně spolužáků Wednesday. Ta nezůstala nic dlužná své sarkastické pověsti a na závěr klipu předala fanouškům ironický vzkaz. „Pokud bychom vám ukázali více, krvácely by vám oči. A tak štědrá nejsem,“ vzkázala.

Netflix zároveň v upoutávce oznámil, že na pokračování se můžeš těšit už příští rok. První série vyšla v roce 2022 a je adaptací známého příběhu rodiny Addamsových. Hlavní postavu Wednesday ztvárňuje Jenna Ortega, která se kvůli drsnému chování často dostává do problémů na své škole i mimo ni. Uvnitř je však citlivá a pomáhá chránit své spolužáky v hrůzou prosáklé akademii Nevermore.

Domů
Sdílet
Diskuse