Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
dnes 20. září 2024 v 17:00
Čas čtení 1:16
refresher team

Na co koukat o víkendu: Horor s duchy, true crime na Netflixu nebo dokument o rozpadu vztahu JLo a Bena

Na co koukat o víkendu: Horor s duchy, true crime na Netflixu nebo dokument o rozpadu vztahu JLo a Bena
Zdroj: Wildcard Distribution/Netflix
FILMY A SERIÁLY DC COMICS HORORY MARVEL MARVEL SERIÁLY
Uložit Uložené

Agatha, Tučňák, Duše prokletých nebo J. Lo a Ben: Přehlédnutá varování. Na tyhle zajímavé kousky by ses měl*a mrknout o tomto víkendu.

Polovina září už je za námi a s tím, jak se lidé vrací zase zpátky do normálního režimu, začínají jednotlivé televize a služby pomalu ale jistě spouštět svoji podzimní programovou nabídku. Pokud tedy plánuješ poctivě prosedět celý víkend doma na zadku, máme pro tebe pár tipů, na co by ses měl*a kouknout.

Doporučeno
Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových 20. září 2024 v 8:30
Doporučeno
Nová sci-fi pro mladé s Joey King ovládla Netflix. Ty se jí radši vyhni Nová sci-fi pro mladé s Joey King ovládla Netflix. Ty se jí radši vyhni 17. září 2024 v 8:15
Doporučeno
Ross z Přátel si měl zahrát v tomto kultovním filmu. Dodnes lituje, že odmítl Ross z Přátel si měl zahrát v tomto kultovním filmu. Dodnes lituje, že odmítl 20. září 2024 v 9:18

J. Lo a Ben: Přehlédnutá varování

Jeden z největších hráčů na poli bulvární žurnalistiky TMZ v tomto dokumentu prozkoumává, proč mohlo být manželství Jennifer Lopez a Bena Afflecka odsouzeno k záhubě od samotného začátku.

jennifer lopez, ben affleck
Zdroj: Sony Pictures/propagační materiál
Kde: Voyo
Délka: 41 minut

Agatha: Za vším schovaná

Pokračování WandaVision o postavě čarodějky Agathě Harkness, která touží po tom získat zpátky svoji moc. Aby se jí to však povedlo, potřebuje založit nový koven a vyrazit na nebezpečnou stezku, která pro ni bude daleko osobnější, než zprvu čekala. Naši recenzi si můžeš přečíst zde. Venku jsou zatím první dvě epizody.

Agatha: Za vším schovaná
Agatha: Za vším schovaná Zdroj: Marvel Studios
Kde: Disney+
Délka: 40 minut/epizoda

Monstrum – Příběh Lylea a Erika Menendezových

Volné pokračování úspěšného true crime seriálu Monstrum. Od příběhu notoricky známého Jeffreyho Dahmera se tentokrát přesouváme k bratrům Menendezovým z dobře situované rodiny v Beverly Hills. Seriál má celkem devět epizod a všechny už jsou dostupné online. O celém případu jsme ti napsali tady.

Cooper Koch a Nicholas Alexander Chavez jako bratři Menendezovi v seriálu Monstra.
Cooper Koch a Nicholas Alexander Chavez jako bratři Menendezovi v seriálu Monstra. Zdroj: Netflix, Miles Crist/propagační materiál
Kde: Netflix
Délka: 50+ minut/epizoda

Duše prokletých

Duše prokletých vypráví o ženě, kterou jedné noci v opuštěném sídle navštíví záhadný muž, aby ji varoval, že s ní je někdo další v domě. Říká pravdu? Lže? To se dozvíš v tomhle velice chváleném hororu, který má na serveru Rotten Tomatoes od kritiků 96 % pozitivních recenzí!

Duše prokletých
Duše prokletých Zdroj: Wildcard Distribution
Kde: V kinech
Délka: 98 minut

Tučňák

Seriálové pokračování Batmana, které se zaměřuje na postavu Tučňáka s tváří Colina Farrella. Temný svět Gothamu zde ožívá v nových kulisách, mafiánské rodiny svádí boj o moc a mezi tím vším chaosem se jeden ambiciózní muž snaží urvat co největší kus pro sebe. Naši nadšenou recenzi najdeš zde. Venku je zatím první epizoda.

The Penguin
Zdroj: HBO Max
Kde: Max
Délka: 67 minut
Domů
Sdílet
Diskuse