Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
dnes 23. září 2024 v 17:38
Čas čtení 0:47
Jela Vážanová

Youtuber Aik Murczechy byl převezen na psychiatrické oddělení. Míchal prášky s alkoholem

Youtuber Aik Murczechy byl převezen na psychiatrické oddělení. Míchal prášky s alkoholem
Zdroj: Instagram / Johanka Čunková
OSOBNOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Ve videu na YouTube otevřeně prohlásil, že poslední dva roky jeho života byly nesmírně těžké a plné osobních problémů.

Populární český youtuber Aik Murczechy nedávno vyděsil své fanoušky, když zveřejnil znepokojivé video, ve kterém se loučí se svými sledujícími. Jak později přiznal, v té době byl pod vlivem uklidňujících léků, které kombinoval s alkoholem. Otevřeně také promluvil o tom, že trpí sociální fobií, která se výrazně zhoršila po rozchodu s Joan.

Doporučeno
Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových 20. září 2024 v 8:30

„Když mi bylo úplně nejhůř, vzal jsem si pár prášků, rovnou to srazil panákem a šel to roztančit někam do klubu. A tak musím přiznat, že to je asi období, za které se stydím nejvíc,“ přiznal Aik ve své výpovědi. Často si ani nepamatoval, co den předtím dělal.

 

Krátce po zveřejnění znepokojivého videa byl převezen do psychiatrické léčebny v Bohnicích, kde si uvědomil vážnost situace. Nakonec se však mohl vrátit domů. Připustil, že hospitalizace by ho pravděpodobně ještě více psychicky oslabila.

Aik však nemá v plánu ukončit svou kariéru YouTubera. Naopak oznámil, že buď založí nový kanál YouTube, nebo změní název toho stávajícího. „Klidně pište do komentářů jakékoliv návrhy na nový název kanálu, protože k tomu nejspíš stejně bude muset dojít. Nehodlám s tím nic dělat, ale čím dříve, tím lépe,“ uvedl ve videu.

Jeho spolupráce s bývalou partnerkou Johankou Cunk je pravděpodobně definitivně uzavřena. 

Zpět
Sdílet
Diskuse