Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
dnes 21. září 2024 v 13:53
Čas čtení 0:53
Anna Vondráková

Příběh, který tě zahřeje u srdce. Ztracený kocour ušel přes 1000 kilometrů, aby se vrátil ke svým majitelům

Příběh, který tě zahřeje u srdce. Ztracený kocour ušel přes 1000 kilometrů, aby se vrátil ke svým majitelům
Zdroj: Unsplash/River Kao/volně k použití (ilustrační foto)
ZAHRANIČÍ DOMÁCÍ MAZLÍČCI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Ztratil se v červnu v národním parku Yellowstone ve Spojených státech. Jak našel cestu domů, nikdo zatím netuší.

Manželé Benny a Susanne Anguianovi už svého kocoura jménem Rayne Beau dávno oplakali a ani jeden z dvojice netušil, že by ho ještě někdy mohl spatřit. Zázraky se však dějí, a se svým mazlíčkem se znovu shledali. Informoval o tom deník The Guardian.

Doporučeno
Random mládě z Thajska neovládlo sítě jen proto, že je tak cute. Za popularitou Moo Deng stojí věda i internetová toxicita Random mládě z Thajska neovládlo sítě jen proto, že je tak cute. Za popularitou Moo Deng stojí věda i internetová toxicita 21. září 2024 v 7:30

V červnu se pár vydal kempovat do národního parku Yellowstone v Montaně, kde se Rayne Beau něčeho v divočině lekl a utekl. Během výletu ho každý den hledali, na zem pokládali pamlsky a hračky v naději, že se vrátí, ale bez úspěchu.

„Museli jsme odjet bez něj,“ řekla Susanne Anguiano pro KSBW. „Byl to ten nejtěžší den v životě, protože jsem měla pocit, že ho opouštím,“ dodala.

Na začátku srpna však pár obdržel šťastnou zprávu. Mikročip, který svému mazlíčkovi v minulosti dali, se ukázal jako velmi užitečný. Neznámá žena kocoura objevila na ulici v Roseville v Kalifornii a donesla ho do nejbližšího útulku, kterému se právě díky čipu podařilo kontaktovat majitele.

Doporučeno
Když odložená kočka, kráva i hroznýš žijí šťastný život. Útulek dělá „sbíráním hovínek“ lepší svět (Reportáž) Když odložená kočka, kráva i hroznýš žijí šťastný život. Útulek dělá „sbíráním hovínek“ lepší svět (Reportáž) 2. června 2024 v 8:00
Doporučeno
Je tohle ještě umění? Mrtvá kočka v přerovské galerii vyvolala vlnu reakcí Je tohle ještě umění? Mrtvá kočka v přerovské galerii vyvolala vlnu reakcí 3. února 2024 v 7:44
Doporučeno
Opustil*a bys někoho, protože se nelíbí tvému psovi? Nová anketa má překvapivé výsledky Opustil*a bys někoho, protože se nelíbí tvému psovi? Nová anketa má překvapivé výsledky 19. srpna 2024 v 12:31

Jak přesně Rayne Beau urazil 800 mil (skoro 1300 kilometrů) z Yellowstonu do Roseville, zůstává záhadou, ale manželé doufají, že sdílení jejich příběhu pomůže s hledáním těch, kteří kocoura po cestě potkali a že se někdo ozve s podrobnostmi o jeho nedávném dobrodružství. V rozhovoru pro KSBW manželé také vyzvali ostatní majitele domácích mazlíčků, aby si nainstalovali sledovací zařízení a o své mazlíčky tak nadobro nepřišli.

Domů
Sdílet
Diskuse