Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. září 2024 v 13:41
Čas čtení 0:46
Karolína Uličná

Rytmus připravil pro své fanoušky v O2 areně velkou show: „Produkčně se vyrovná Drakeovi,“ říká rapperův tým

HUDBA RYTMUS
Uložit Uložené

Již 14. září si jeho zarytí fanoušci budou moci vychutnat nové i staré legendární skladby na koncertě v pražské O2 areně.

Dara Rolins, Ego, Tina a Viktor Sheen vystoupí po boku krále československé rapové scény tuto sobotu (14. září) v pražské O2 areně. Rytmus na show pracoval devět měsíců.

Posledních 38 hodin před vystoupením pracovalo 240 lidí nepřetržitě, aby fanouškům přinesli co nejlepší zážitek. „Největší výzvou je vždy najít kompromis mezi tím, co Rytmus chce, a tím, co můžeme finančně unést. Je samozřejmé, že Rytmus chce to nejlepší a největší, a proto je takový, jaký je. Chce předvést tu nejlepší show, zbořit hranice,“ říká promotér Petr Větrovský.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by @rytmusking

Rapper bude mít na své show LED obrazovku, která váží 16 tun a bude ji držet 32 motorů. Studio SORRYWECAN tak opět posouvá měřítka toho, co je možné. Rytmus tak bude mezi prvními na světě, kdo bude mít obrazovku vyzdviženou do vzduchu s takovou váhou pro živou show před tisíci lidmi.

Rhythmův tým tvrdí, že „se produkcí a kvalitou vyrovná Drakeovi nebo Kendricku Lamarovi“. Základem show je světlo a hra s ním a k osvětlení přistoupili jinak – světla a stroboskopy umístili mimo hlavní pódium, napříč halou i u východů. Celá scéna má simulovat ulici, a to i díky „pouličnímu osvětlení“.

Domů
Sdílet
Diskuse