Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2024 v 16:21
Čas čtení 0:44
Vincenc Novák

Další potíže pro Meghan Markle? Ke svým zaměstnancům se má chovat jako diktátorka

Další potíže pro Meghan Markle? Ke svým zaměstnancům se má chovat jako diktátorka
Zdroj: Getty Images/Meghan Markle
OSOBNOSTI MEGHAN MARKLE
Uložit Uložené

Magazín The Hollywood Reporter v pátek informoval o nevhodném chování vévodkyně ze Sussexu k jejím podřízeným.

Meghan Markle údajně děsí své zaměstnance, kteří ji označují jako „diktátorku na vysokých podpatcích“. „Všichni se Meghan bojí,“ řekl magazínu jeden z vévodkyních zaměstnanců.

Doporučeno
Co pěstují Meghan a Harry na zahrádce a co vaří k obědu? Zjistíš už brzy v připravované show Co pěstují Meghan a Harry na zahrádce a co vaří k obědu? Zjistíš už brzy v připravované show 12. dubna 2024 v 18:41

Manželka prince Harryho, který během následujícího víkendu oslaví své 40. narozeniny, údajně bagatelizuje své podřízené, spolu s princem pak údajně činí špatná rozhodnutí a často mění názory. „Harry je velmi, velmi okouzlující člověk - vůbec se nepřetvařuje -, ale je to velký prospěchář. A ona je prostě hrozná,“ uvedla jedna z osob, které pro královský pár pracují. 

„Pochoduje jako diktátorka na vysokých podpatcích, dýmá a štěká rozkazy. Viděl jsem, jak dospělé muže dohání k slzám,“ popisuje svoji zkušenost s vévodkyní další z nich. Uvedená zjištění ilustruje také vysoká fluktuace zaměstnanců v okruhu manželského páru. V roce 2021 opustil tým pracovníků hlavní asistent Markle, minulý měsíc zase rezignoval šéf personálu, který ve funkci pobyl pouhých několik měsíců. 

Doporučeno
Jsou Meghan a Harry mizerní zaměstnavatelé? Před zahraniční cestou je opustil klíčový člověk Jsou Meghan a Harry mizerní zaměstnavatelé? Před zahraniční cestou je opustil klíčový člověk 19. srpna 2024 v 15:32

Není to poprvé 

Zprávy o nevhodném chování Markle k jejím zaměstnancům se objevily již v roce 2018. Tehdy královský palác provedl vyšetřování, které se zabývalo chováním vévodkyně k dvěma jejím zaměstnancům. Závěry šetření se nikdy nedostaly na veřejnost, sama vévodkyně je však označila za „vypočítavou pomlouvačnou kampaň“. 

Domů
Sdílet
Diskuse