Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
dnes 20. září 2024 v 11:30
Čas čtení 0:48
ČTK

Štěpán Kozub připravuje benefiční koncert pro obce a města postižené povodněmi. Vstupné bude zdarma

Štěpán Kozub připravuje benefiční koncert pro obce a města postižené povodněmi. Vstupné bude zdarma
Zdroj: Česká televize/ Lemon/ volně k užití
OSOBNOSTI ŠTĚPÁN KOZUB
Uložit Uložené

Herec a komik Štěpán Kozub připravuje ve svém ostravském klubu Bum Bum benefiční koncert pro obce a města postižené ničivými záplavami.

Vstupné bude zdarma, lidé však budou moci přispět na účet Charity České republiky, která pak peníze rozdělí potřebným. ČTK to dnes řekl dramaturg klubu Svatopluk Tulej. Benefiční představení chystá i ostravské Divadlo Petra Bezruče.

Doporučeno
Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových Dětství plné nepředstavitelné bolesti. Tohle je skutečný příběh bratrů Menendezových 20. září 2024 v 8:30

Akce Bum Bum Povodně – benefiční koncert se uskuteční v úterý 24. září. Vystoupí na ní řada umělců spojených s Ostravou či krajem. Moderovat ji bude Kozub s hercem Vladimírem Polákem. Kromě nich se návštěvníci mohou těšit i na kapelu Nedivoč, zpěvačky Kaczi a Barboru Kanyzovou či zpěváka Petra Bendeho. Vystoupí i kapela Moře dní. O dalších jménech se podle Tuleje ještě jedná.

„Vstupné na akci se platit nebude. Přímo na místě budou zájemci mít možnost prostřednictvím QR kódu přispět na transparentní účet Charity ČR. Hotovost budou moci vhodit do zapečetěné kasičky. Další příspěvek pak vygeneruje dražba vstupenek na některé kulturní akce,“ řekl Tulej. Vstupenky věnovalo Divadlo Mír a festivaly Colours of Ostrava a Štěrkovna Open Music.

Benefiční představení připravuje i ostravské Divadlo Petra Bezruče. Pod heslem Hrajeme pro ty, co to nejvíce potřebují, 28. září uvedou inscenaci Špinarka. Celý výtěžek věnuje divadlo na pomoc lidem zasaženým povodněmi. Přispět mohou lidé nákupem vstupenek ve třech cenových kategoriích. Vstupenky v ceně od 990 do 1490 korun si zájemci mohou koupit na webu divadla.

Domů
Sdílet
Diskuse