Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2024 v 10:13
Čas čtení 0:48
Aneta Gospičová

Cristiano Ronaldo slaví další světový rekord. Na sociálních sítích ho sleduje miliarda lidí

Cristiano Ronaldo slaví další světový rekord. Na sociálních sítích ho sleduje miliarda lidí
Zdroj: Getty Images/Clive Brunskill
SPORT CRISTIANO RONALDO INFLUENCEŘI
Uložit Uložené

Fanouškům poděkoval za podporu.

Fotbalista Cristiano Ronaldo dosáhl velkého milníku. V rámci všech sociálních sítí ho sleduje už jedna miliarda lidí. Novinku oznámil na sociální síti X.

Doporučeno
Nicole manažuje influencerstvo: z reality shows vycházejí stále noví, ale křivka počátečního úspěchu rychle klesá Nicole manažuje influencerstvo: z reality shows vycházejí stále noví, ale křivka počátečního úspěchu rychle klesá 15. září 2024 v 7:00
Doporučeno
Muradov: Nic na mě nemají, o papíry v Česku budu dál bojovat. Po zápase pojedu na dovolenou Muradov: Nic na mě nemají, o papíry v Česku budu dál bojovat. Po zápase pojedu na dovolenou 13. září 2024 v 8:30
Doporučeno
Boj o „puffíky“: Proč odborníci nesouhlasí s plánovaným zákazem e-cigaret Boj o „puffíky“: Proč odborníci nesouhlasí s plánovaným zákazem e-cigaret 12. září 2024 v 8:30

„Tohle je víc než jen číslo, je to důkaz naší společné vášně, hnací síly a lásky ke hře a mimo ni. Od ulic Madeiry až po největší pódia na světě, vždy jsem hrál pro svou rodinu a pro vás a teď nás je celkem 1 miliarda,“ píše Ronaldo.

Sledovatelům na závěr poděkoval za podporu napříč lety. „Děkuji, že ve mě věříte, za podporu, a za to, že jste součástí mého života. To nejlepší teprve přijde a my budeme spolu pokračovat v prosazování, vítězstvích a psaní historie,“ uvedl CR7.

Kromě rekordu v počtu sledovatelů kraluje také v počtu vstřelených gólů. Svůj rekordní 900. gól v pořadí vstřelil v zápase Ligy národů UEFA, gól přistál v brance Chorvatů. I díky Ronaldově gólu Portugalsko zvítězilo 2:1.

Domů
Sdílet
Diskuse