Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2015 18:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego posílá zbytku scény vřelý odkaz na Spiritově skladbě Len tak. Hostuje i Elpe a Ektor

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nejočekávanější kousek z alba překvapí nejen fanoušky, ale i zbytek kolegů, raperů.

Ego posílá zbytku scény vřelý odkaz na Spiritově skladbě Len tak. Hostuje i Elpe a Ektor

Poslední březnový den nám přivál slibované album Y, které pochází z dílny Spirit Music. Po počinu s titulem Nový Človek byli určitě nejen fanoušci, ale i hateři zvědaví na to, jestli dokáže Majk Spirit ještě posunout laťku výše a vytvořit kvalitní obsah, samozřejmě opět tak trochu po svém. Nosič zatím hodnotit nebudeme, představíme vám ovšem skladbu, na kterou byl po prvním pohledu na tracklist zvědavý myslím každý. Tuto zajímavou spolupráci avizoval Ego už před jistou dobou. Skladba dostala název Len tak a na albu ji můžeme najít pod číslem 10. Prostor na sloku dostali i Ektor a Elpe. Oba odvedli skvělou práci a nezaostává ani "domácí" Speezy. Otec Podzemgangu dostal netradičně nejvíc prostoru a využil ho na vřelý, více jak dvouminutový odkaz pro zbytek slovenské rapové scény.

Ego posílá zbytku scény vřelý odkaz na Spiritově skladbě Len tak. Hostuje i Elpe a Ektor

Ypsilon si už dnes můžeš objednat na shop.rukahore.sk. Kromě výše vzpomenutých hostů se na albu na společné skladbě mihnou Čistychov s Benem Cristovaem a otec Vec. A možná se ti ještě bude hodit i podepsaný originál s podařenou minimalistickou grafikou, která vznikla pod taktovkou designéra Adama Pribylince a fotografky Petry Ficové. Už brzy začne i velké československé Black Tour 2015, které si budete moci vychutnat ve všech větších městech.

  

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse