Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2015 18:08
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Clarkson, Hammond a May jsou zpět! Poznáváme jejich novou Live tour a vlastní show House of Cars

TECH
Uložit Uložené

Proslulá trojice protagonistů motoristické show Top Gear hlásí návrat.

Dění kolem tří, už bývalých, protagonistů nejznámějšího automobilového programu na světě je neustále ostře sledované, a to i přesto, že od jejich oficiálního odchodu z BBC po tolik omílané kauze zavládl mírný mediální útlum. Nedávno jsme se však dozvěděli, že tak, jak mamutí televize v show pod názvem Top Gear chtěla pokračovat, tak tak se i stane, protože mezitím jsme se dozvěděli o zcela nové moderátorské trojici (Philip Glenister, Joddie Kidd a Guy Martin), která chce být novým dream teamem a údajně (s největší pravděpodobností) zasedne do křesel v rámci nových sérií, které by se však už měly nést v novém duchu, neboť se producenti chystají radikálně pozměnit formát proslulého programu. Bližší informace zatím neznáme, více se ale o novodobém Top Gear dočtete v našem nedávném článku. Co je však pro nás důležitější, dobře víme že Top Gear byl Top Gear právě kvůli svaté trojici, je fakt, že tyto tři známé tvářičky, které k této show neodmyslitelně patří, spojily podle předpokladů své síly a i přesto, že to před kamerami nejednou na jejich idylické přátelství nevypadalo, opět se vracejí na scénu společně.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May totiž vypouštějí do světa krátké videjko ve stylu vtipných upoutávek, jejichž cílem je přimluvit se k jejim věrným fanouškům a dát najevo, že jen tak snadno z obrazovek nezmizí a v neposlední řadě upozornit na jejich novou tour, nebo pokud chcete, turné. To se bude nést prakticky ve shodném duchu jako dosud, ve věci jsou tedy live vystoupení plné akce, rychlá auta a nenahraditelný britský humor, s tím rozdílem, že nepůjde o show pod záštitou BBC, respektive Top Gear, ale o eventy v rámci nové, přejmenované Clarkson, Hammond and May Live tour. Ta startuje již 22. května v irském Belfastu, následně se přesouvá do Sheffieldu (5-7. června), dále je na plánu Johannesburg (12-14. června), Stavanger (19-21. června), Austrálie (18-19. a 25-26. července), Varšava (24. října) a Londýn (28-29. listopadu).

Clarkson, Hammond a May jsou zpět! Poznáváme jejich novou Live tour a vlastní show House of Cars

Tradičními live vystoupeními jejich aktivita ale, naštěstí, nekončí. Na internetu se objevily na základě britského Mirroru informace, které hovoří o tom, že trojice vyhozených jedná se známou americkou internetovou televizí a poskytovatelem internetových streamovaných médií, Netflix, a vypadá to tak, že pod jejich křídly bude vznikat jejich nová společná show, která by se měla k divákům dostat pod novým názvem - House of Cars. Názvem se očividně tvůrci inspirovali populárním politickým seriálem House of Cards v hlavní roli s Kevinem Spacey. Pokud jde o Netflix, volba padla na toto médium zejména díky způsobu jeho financování, jelikož problémem v případě konkurenčních nabídek byla skutečnost, že by nejednou jistě docházelo k rozkolu mezi chováním protagonistů a reklamními partnery, zvláště pokud jde o automobilové inzerenty. Jak je známo, Netflix je financován především prostřednictvím jakéhosi členského a měsíčního předplatného, ​​po jehož zaplacení mohou diváci neomezeně sledovat program bez jakéhokoliv omezení.

Kdy se trojice objeví na obrazovkách je zatím nejasné, nezapomínejme však ani na to, že kromě chystaného programu House of Cars, BBC slíbila i zveřejnění zbývajících tří epizod 22. série. Ty by se měly na obrazovkách nakonec přece jen objevit, a to ještě letos. I v tomto případě však evidujeme několik otazníků, přičemž, kromě toho, že nevíme kdy a jakou formou se tak stane, nevíme ani to, zda tři poslední pokračování uvidíme i se záběry ze studia nebo pouze prostřednictvím předem natočených dotáček, respektive příběhů. V každém případě, jejich hashtag #BackOnTheRoad nabírá na četnosti, a tedy, máme se na co těšit!

Clarkson, Hammond a May jsou zpět! Poznáváme jejich novou Live tour a vlastní show House of Cars

Domů
Sdílet
Diskuse