Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2015 16:20
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

GTA: Vice City zažívá návrat v GTA 5 enginu. Sleduj nový gameplay plný nostalgie

TECH
Uložit Uložené

Moddeři pracují na konverzi Vice City do GTA 5 a nová ochutnávka v podobě 12 minutového gameplaye ti ukáže, jak neodolatelně hra už nyní vypadá.

Sen milionů hráčů GTA se pomalu stává realitou. Díky práci komunity modderů se totiž v budoucnosti s vysokou pravděpodobností dočkáme vysněného návratu do legendárního Vice City obohaceného o engine GTA 5. Konverze zatím vypadá velmi slušně a samotné moddery překvapilo, jak rychle jim jde práce od ruky. V novém videu zveřejněném YouTuberem jménem taltigold si fanoušci mohou prohlédnout, jak postup jejich konverze zatím vypadá, ovšem na finální stažitelnou verzi si nejspíš ještě nějakou tu dobu budeme muset počkat. 12minutový gameplay představuje zatím ještě liduprázdné město, které si ale i tak zaslouží velkou pochvalu. Myslím, že ani nemá moc smysl se ptát, jestli byste si konvertované Vice City zahráli. Otázkou více na místě asi je, kolik hodin u hry prosedíte? 

Domů
Sdílet
Diskuse