Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2015 8:20
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

BMW velkolepě prezentuje a přibližuje přednosti nové sedmičky v poutavém videu!

TECH
Uložit Uložené

Přibližte si novou vlajkovou loď z Mnichova.

BMW v uplynulých hodinách, dokonce formou firemního večírku, který bylo možné volně sledovat i online, konečně představilo svou největší pýchu, tedy novou generaci řady 7. Šestá generace je tak po několika doslova velkolepých únicích konečně realitou, s čím přicházejí Bavoři na trh s více novými řešeními a vymoženostmi. Ty nám automobilka krátce po představení a uvolnění svých vlastních fotografií představuje i v prvním videu, které je laděné ve stylu krátkého poznávacího filmu, naznačujícího většinu novinek a přednosti odhalené limuzíny. Na autentických záběrech nám tak BMW přibližuje, kromě samotného vzhledu, například rám počítající s početným zastoupením karbonu, ledvinky s novou strukturou a aktivní funkcí otevírání klapek, filtrování nerovností vzduchovým podvozkem, gesty ovládaný infotainment, parkování uskutečněné na dálku pouze za pomoci nového klíče BMW Display key či komfort pro posádku zejména zadní řady sedadel. Během více než 5minutového videa tak blíže poznáváme sedmičku ve své plné kráse, a to už jak po stránce designu tak techniky.

Jelikož se pod našimi včerejšími posty týkajícími se nového BMW 7 spustila vážná diskuse na téma, které ze současných vlajkových lodí prémiových značek má navrch, dovolte mi jednoduchou anketní otázku na konci článku, kterou vyjádříte své sympatie nehledě na to, zda jste v jednotlivých exemplářích někdy jeli, nebo je hodnotíte jen „na oko“.

BMW velkolepě prezentuje a přibližuje přednosti nové sedmičky v poutavém videu!

Domů
Sdílet
Diskuse