Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2015 21:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Největší spolupráce československé scény: Poslechni si, jak zní 27 raperů v jedné skladbě, a to hned i s videoklipem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Jak dopadla spolupráce nejzvučnějších jmen naší scény?

Bratislavské Zlaté piesky se i letos opět stanou svědkem vystoupení nejzvučnějších jmen z domácí, ale i zahraniční scény. v pátek, 26. 6., odstartuje v pořadí třetí ročník největší hiphopové události na Slovensku - Hip Hop Žije. Brány organizátoři otevírají v 15:00 a my se můžeme těšit na dva dny plné kvalitní hudby, která bude, doufejme, doprovázená teplým počasím, jak se na správném festivalu patří. Zajímavé a lákavé je nepochybně i jméno headlinera. Pokud se nic vážného nestane a nebudou se kousat jazyky nebo jiné části těla, na západ dorazí legendární Redman.

Kromě živých koncertů se nemalá skupinka interpretů rozhodla nahrát také singl, ke kterému hned přidává i vizuální podobu. Abychom byli exaktnější, přesně 27 zástupců českého a slovenského rapu spojilo produkci od mistra ve svém oboru, DJe Wiche, do jedné letní energické skladby. Videoklip k hymně festivalu ošéfoval Michal Nemtuda a Peter Vanek. Ruku k dílu přidal i výše zmíněný Máňa, který točil své české kolegy. Zároveň jde o zatím největší podobnou kompilaci, kterou bude velmi obtížné překonat. Svou slokou jmenovitě přispěli: Separ, Otis, Zverina, Decko, Majself, Supa, Vladimir 518, Refew, Momo, Slipo, Danosť, Elpe, Ego, Paulie Garand, Idea, Čistychov, DNA, Tono S., Rebel, Indy, Jay Diesel, Moe, Opak, Delik, Bacil, Dame a Majk Spirit.  Jedenáctiminutovka doplněná o povedenou produkci se nese ve stylu pozvánky a zároveň letního hitu, kde se vystřídá dostatek raperů na to, aby sis našel svého oblíbeného. Jak to celé dopadlo, už můžete posoudit sami.

Pokud si nechceš nechat ujít největší hiphopovou událost na Slovensku, tak by sis měl pospíšit a zakoupit si svůj zvýhodněný lístek v prodpredeji v síti Ticketportal nebo Ruka Hore. Uvidíme se u stánků s občerstvením!

Domů
Sdílet
Diskuse