Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2016 14:06
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Celý svět si utahuje z fotky Tima Cooka. Pořídil ji iPhonem, proto mu doporučují používat Samsung

TECH IPHONE SAMSUNG
Uložit Uložené

Jeden rozmazaný záběr získal tolik pozornosti, že o něm nyní píší asi všechny technologické weby. Šéf Apple by prý měl příště použít místo iOS smartphonu něco z portfolia jihokorejského výrobce.

Co se stane, když CEO velké korporace, která prodala miliony produktů po téměř celém světě, reprezentuje její kvality přesně naopak, než by měl ve snaze dosáhnout ještě lepšího obchodního úspěchu? Přesně to, co se nedávno stalo i Timu Cookovi. Ten na sociální síti Twitter zveřejnil záběr přímo ze stadionu Super Bowlu. Ne však ledajaký - hezčí fotografii by dokázal bez větších komplikací zachytit i člověk s Parkinsonovou chorobou. A netrvalo dlouho, než internet začal přímo šílet. Mnozí mu dokonce doporučují, aby příště sáhl po některém z nových hi-tech mobilních zařízení od Samsungu. Ty podle odborných testů DxOMark patří mezi naprostou špičku aktuálních fotomobilů, kde také najdeme špičkový model Sony Xperia Z5.

Domů
Sdílet
Diskuse