Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2016 0:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektorův nejnovější počin se chlubí údernými a technicky dokonalými slokami od Ega, Rytmuse i Jamese Colea

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Ani sám hostitel nezaostává. Ještě v závěru minulého roku Ektor avizoval pokračování projektu Detektor, který byl včera oficiálně zveřejněn na YouTube.

Skoro přesně před rokem vydával Ektor své čtvrté album, které neslo název Detektor. Kdo by to byl tehdy řekl, že se pražský raper rozhodne v tak krátkém časovém horizontu dát dohromady další sólovou desku jako pokračování pod stejným titulem. Ještě v závěru roku 2015 jsme slyšeli i dvě ochutnávky v podobě videoklipů Nejsou rádi a Prázdnej sex, které nám přiblížily, jaký zvuk bude Detektor II charakterizovat.

Teprve včera večer jsme se dočkali pro fanoušky velmi sympatického způsobu releasu v podobě zveřejnění celého alba na YouTube, a tak si mohou všichni před koupí nosič od začátku do konce poslechnout, což snad každý ocení. Ještě při zveřejnění tracklistu padl pohled snad každému zejména na spolupráce s Rytmusem, Egem nebo Separem, kteří nechyběli ani na jedničce. Patres doručil nenapodobitelný trubadúr flow, Ego i dle vlastních slov nejkomplikovanější sloku ve své kariéře a Separ do oblíbeného tématu předvedl to, kvůli čemu ho fanouškové cení. Zároveň můžeme konstatovat, že nezaostává ani samotný Ektor a také zbytek hostů – James ColeStrapo Marpo. Těší nás také výběr producentů a hlavně fakt, že se konečně opět zapojuje i DJ Wich. No a kromě něj ještě Špeciál Konex. Oficiální pražský křest za účasti všech hostů proběhne už tuto sobotu, no a vstupenky jsou beznadějně vyprodány, a tak se můžeš dojít podívat alespoň na ten bratislavský v dubnu. To je snad všechno, na závěr přidáváme ukázky, skrz které se dostaneš ke všem skladbám z alba.

Nikto vraj nestojí za to, aby si kvôli nemu prestával žiť...

 Ja nebudem oje*ávať, ohovárať, aby si bol nasilu skromný jak kok*t,
v prvom rade som tu ja a moje ciele, až potom tí ostatní, toto je tá rovnica, pochop.

Naučte sa rapovať a nekopírovať a neponižovať tu celú našu scénu, 

skúste menej fetovať, menej sa gélovať a radšej prekonať sa k dačomu dobrému.

Domů
Sdílet
Diskuse