Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2016 22:36
Čas čtení 0:00
Tomáš Blahuta

Jak se bude vyvíjet apokalypsa ve tvém městě či vesnici? Realistický simulátor ti zprostředkuje zajímavý zážitek

TECH
Uložit Uložené

Když se nudíš a nemáš co dělat, určitě si ho vyzkoušej.

Všudypřítomná smrt a absolutní kolaps. Hned během prvních desítek sekund máte pocit, že se díváte na něco skutečně propracovaného. Nejde o žádnou bombastickou hru či populární film, ale o prohlížečovou kratochvíli, kde zažijete pád společnosti dost reálně. V úvodu si zadáte lokalitu, kde žijete a jde se na věc. Na těle se vám objevují neznámé vyrážky a chytáte horečku. Kam se tedy vydáte? Do nejbližší nemocnice? Postupně začínají vzrůstat počty nakažených jedinců a spolu s nimi jde směrem nahoru a počet úmrtí. Co uděláš proto, aby ses zachránil?
 
Apokalyptický simulátor s jednoduchým názvem Collapse je zajímavým interaktivním dobrodružstvím, kde se vše točí kolem smrtelného viru ohrožující celý svět. Společnost BETC Paris spolu s Ubisoftem chystají nový herní počin s názvem Tom Clancy: The Division (vychází 8. 3. 2016), kde se bude děj odehrávat v kolabujícím New Yorku, a proto je třeba nalákat co nejvíce možných budoucích hráčů. Simulátor využívá reálná data na vytvoření co nejlepších podmínek pro váš menší zážitek, čili ať už bydlíš kdekoliv, svůj domov najdeš určitě.

SIMULÁTOR NAJDEŠ NA TOMTO ODKAZE

Jak se bude vyvíjet apokalypsa ve tvém městě či vesnici? Realistický simulátor ti zprostředkuje zajímavý zážitek

Vyšel autorům záměr? I vám se trošku otevřela peněženka a zvažujete koupi nové a zajímavé hry z apokalyptického světa?

Domů
Sdílet
Diskuse