Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2016 13:44
Čas čtení 0:00
Samuel Majdek

Hráč a komentátor Ivan Dev1 Lazarov: Největší fenomén je momentálně Dota, ale na vzestupu je i Counter-Strike (Rozhovor)

TECH
Uložit Uložené

Profík v oblasti elektronických sportů Ivan Lazarov, známý pod nickem Dev1, se nám rozpovídal na téma e-sportů.

Pro mnohé z vás je jméno Ivan Dev1 Lazarov dobře známé. Pro ty méně zasvěcené, Ivan Lazarov, v herním průmyslu známý pod přezdívkou Dev1, je hráč, komentátor, ale zejména profík ve světě elektronických sportů. I když se už momentálně věnuje i jiným věcem, svět počítačových her je mu stále blízký a na toto téma se rozpovídal i v televizní relaci Park. Moderátoři Ondro a Zitron ho vyzpovídali a ptali se ho, jak vlastně vznikl jeho známý nick, jak vypadaly jeho začátky nebo první výhry. Dev1 v rozhovoru také vysvětlil, že z e-sports se dnes stává profesionální sport, ve kterém fungují sponzorství nebo velké přestupy mezi týmy, stejně jako například ve fotbale. Nabudeme ale dále prozrazovat, vše podstatné najdeš ve videu níže.

Nezapomeň sledovat relaci Park plnou zajímavých témat a hostů. Nový díl můžeš sledovat každou sobotu v 10:40 na Jednotce (STV 1) a prodlouženou hodinovou verzi vždy v pondělí ve 14:00 na Dvojke (STV 2). Všechny podstatné informace a stejně tak i soutěže o věcné ceny můžeš sledovat na oficiální facebookové stránce.

Domů
Sdílet
Diskuse