Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2016 17:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Basketbal ukrytý v aplikace Facebook Messenger si zahrálo už 43,7 milionu lidí, ale jen 1 % pokořilo hranici 30 bodů

TECH
Uložit Uložené

Facebook zveřejnil statistiky své návykové hry.

Teprve nedávno jsme psali o skryté hře, kterou si pro uživatele připravil Facebook Messenger spolu s nejnovější aktualizací. Za posledních pár týdnů se na celém světě našlo mnoho nadšenců, kteří věnovali svůj čas tomu, aby dosáhli co nejvyššího skóre, ale i navzdory tomu drtivá většina z nás ztroskotala na pomalu se pohybujícím koši do 20 bodů. Ale nezoufejte, Facebook se totiž rozhodl zveřejnit zajímavá čísla a statistiky týkající se návykového basketbalu, která napovídají, že náročnost je skutečně vysoká.

Aktualizace, která přinesla basketbal do Messengeru, byla k dispozici od 17. března 2016. Od tohoto data se na světě našlo více než 43,7 milionu lidí, kteří si hru vyzkoušeli minimálně jednou. Zajímavostí ale je, že jen 1 % z nich dokázalo překonat hranici 30 bodů, tedy hranici, kdy se basketbalový koš pohybuje nejen zprava doleva, ale i nahoru a dolů. Aby byly tyto statistiky kompletní, doplňuje i zbývající bodové a procentuální hranice úspěšnosti. Tak co, do které skupiny patříte?

1-10: 56,8 %

11-20: 33,3 %

21-30: 9 %

31-40: 0,82 %

41+: 0,08 %

 

Basketbal ukrytý v aplikace Facebook Messenger si zahrálo už 43,7 milionu lidí, ale jen 1 % pokořilo hranici 30 bodů
Domů
Sdílet
Diskuse