Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2016 14:23
Čas čtení 0:00
tomky

Nejlepší videa z Counter-Strike: Global Offensive, která tě vtáhnou přímo do hry

TECH
Uložit Uložené

Vychutnejte si ty nejlepší videa a fragmovies z populární hry.

Několik týdnů zpátky jsme vám přinesli článek o nejlepších fragmovies ze hry Counter-Strike 1.6, který zaznamenal nemalý úspěch. U mnohých se projevila nostalgie a vzpomínky na staré dobré časy nejpopulárnějšího FPS e-sportu. Dnes se však přeneseme do současnosti, kdy je Counter-Strike opět na vzestupu a ukážeme si ty nejlepší movies z verze hry Global Offensive. Neprohlídneme si však jen fragmovies, ale i různé dech beroucí edity či sestřihy z turnajů. Samozřejmě, seznam je výběr redakce a není v lidských silách vidět všechny videa populární hry. Proto budeme rádi, když se v komentářích podělíte o videa, co právě vás, slušně řečeno, posadila na zadek.

Simple Unchained

Simple je mnohými milovaný a nenáviděný hráč z Ukrajiny. Nenáviděný kvůli toxicitě, kterou zatím přinesl do každého týmu, kde působil (poté co opustil tým Flipsid3, hráči uspořádali párty) a milovaný za to, že to je bezpochyby jeden z nejlepších hráčů světa. Ať už má v ruce AWP nebo AK, víte, že se ho musíte bát. Následující 11minutové video vám ukáže proč. Zbývá nám už jen doufat, že Simple dospěje, přidá se do T1 týmu a nabídne materiál na desítky podobných fragmovies.

Counter-Strike: Passion

Pokud něco opravdu nemilujete, nemá smysl to dělat, protože vás to po čase přejde. Platí to v reálném životě, i při elektronickém sportu. K tomu, aby se z někoho stal profesionální hráč Counter-Strike, musí obětovat mnoho, avšak ten výsledek za to stojí. Mix motivačního proslovu a záběrů profíků vám vyvolá mráz na zádech a možná vás i namotivuje, abyste do toho, co vás baví, dali opravdu všechno, co v sobě máte.

 

I don't want You to be alone, but I'm already starting to disappear, can You hear me?

V následujícím videu si trochu uletíme do jiné dimenze a prohlédneme si skvělý edit od Poláka vystupujícího pod přezdívkou Melodic. Hudba od BLVCK, temné prostředí, výstřely synchronizované s údery beatu a záběry z map Inferno, Cache a Cobble nám ukáží, co se dá vyrobit z obyčejné hry za pomoci pár efektů. Momentálně pouze 5 000 zhlédnutí, avšak video si jich zaslouží několikanásobně více.

HOMAGE

Po psychedelickém tripu z předešlého videa se vrátíme zpět ke kořenům a dáme si klasický fragmovie umístěný do hudby od Marilyna Mansona. Skvělé časování a záběry z americké FACEIT Pro League zaujmou i ty, co nejsou fanoušky videoher. Quadkill se Scoutem a 360 noscope od hráče jménem Roca je pouze třešnička na dortu.

 

NiP at DreamHack Valencia

Staré dobré časy, kdy byli Ninjas in Pyjamas nejlepším týmem světa jsou pryč, avšak poslední výsledky na turnajích ukazují, že stále mají co nabídnout. Zde si však zavzpomínáme na rok 2012, kdy zvítězili na turnaji DreamHack ve španělské Valencii ještě v původní sestavě s Fifflarenem nad francouzskými VeryGames. I když NiP mají díky obrovské fanouškovské základně stovky videí, musíte uznat, že právě to níže má něco do sebe.

ESL One Cologne 2015 – Official Aftermovie

 

Právě díky rostoucí kvalitě a popularitě hry se stal turnaj ESL One v Kolíně legendárním. Návštěvnost i sledovanost překonala všechna očekávání a diváci mohli vidět během několika dnů skvělý Counter-Strike zakončen jednoznačnou výhrou Fnatic. I když v tomto aftermovie není až tolik záběrů ze hry, můžete si vychutnat atmosféru připomínající zápasy v kterémkoliv profesionálním sportu.

 

Clockwork 4

Říká se to nejlepší na konec a zde to jednoznačně platí. NikyyHD je animátorka věnující se tvoření videí zaměřených na FPS videohry. V posledním díle si vzala na mušku právě Counter-Strike: Global Offensive a vytvořila něco, co tu ještě nebylo. Animace na úrovni profesionálního filmového studia, hudba přesně pasující do videa a fragy těch nejlepších hráčů. Zde jsou opravdu všechna slova zbytečná. Vždyť posuďte sami.

Líbil se vám náš výběr? Jaká videa byste přidali? Případně se pochlubte svými výtvory a my je možná uveřejníme.

Domů
Sdílet
Diskuse