Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2016 19:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C představuje remix ke skladbě Peroxid a oznamuje, kdy bychom se mohli dočkat jeho prvního sóla

HUDBA
Uložit Uložené

Fobia Kid, OTIS, Mega M a P.A.T. jsou hosté, kteří doplnili do loňského singlu své sloky.

Tempo vydávání skladeb u českých a slovenských interpretů nabývá čím dál více na obrátkách, a tak si dnes představíme další věc, tentokrát ze stáje Comebackgangu. Kluci už dávněji rozběhli po loňském úspěchu koncept s názvem CBG čtvrtky, které tentokrát patřily Fobiovi. Prostřednictvím těchto dnů jsme měli možnost slyšet až čtyři novinky a po malé přestávce je tu další, tentokrát však v podobě remixu na velmi dobře známou záležitost Peroxid, jejímž autorem je právě kolega z crew, Pil C. Ten se rozhodl na rozšířenou verzi původní skladby zavolat i další známá a možná pro někoho i méně známá jména.

Kromě Otise z H16 se zmiňovaného Fobia Kida doručil sloku i Mega Pouličný Autor Tónov, o kterých ještě nejspíše hodně uslyšíme, čehož důkazem jsou například i jejich živá vystoupení během posledního víkendu na Hip Hop Žije. Ještě předtím, než přejdeme k samotné skladbě, máme pro tebe dvě zásadní informace, které už snad můžeme prozradit. Někdy v průběhu října/listopadu se dle všeho dočkáme Pil Cho prvního sólového počinu a pro ty nedočkavé – už brzy můžete očekávat i novinku Kto to kedy dal, jejíž autoři jsou již dobře známi. 

Domů
Sdílet
Diskuse