Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2016 22:07
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Vtipný, ohlušivě atraktivní a akční. Takový je první trailer pro Justice League!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Více než rok před premiérou dorazily první záběry z Justice League od Zacka Snydera!

Toto jsme skutečně nečekali. Trailer k Lego Batman? Jasné, zřejmě teprve přijde. Trailer k Wonder Woman? Samozřejmě, je na to vhodná doba i místo. Něco k Suicide Squad? Proč ne, za chvíli je premiéra a lidi do těch kin je třeba nahnat na poslední chvíli. Ale Justice League? Kdo čekal, že uvidíme více než dvě minuty z připravované týmovky Zacka Snydera s premiérou naplánovanou na 17. listopad 2017? Já tedy ne, a asi ani nikdo v redakci. Překvapení je o to příjemnější, protože první teaser trailer je skutečně skvělý. Úžasní herci, perfektní atmosféra a příslib zajímavých postav, skvělý Ezra Miller jako Flash (hahaha hejteři, nejprve jste odepisovali Afflecka, později Ezru... asi vám to zase jednou nevyjde, nevadí) a pár skutečně skvělých scén. Justice League vypadá více než slibně a my se upřímně těšíme. Warner/DC to na letošním Comic-Conu skutečně rozbalili.

Více informací o dalších projektech DCEU naleznete tady a tady. V Justice League uvidíme herce, jako Ben Affleck (Batman, Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), J. K. Simmons (Komisař Gordon) a další. Willem Defoe hraje Atlanťana jménem Vulko, mělo by jít o Aquamanova mentora. Režíruje Zack Snyder, který se podílel i na scénáři. Na soundtracku by měl dělat Junkie XL. Premiéra je naplánována na 17. listopad 2017. Jak na vás zapůsobily první záběry ?

Vtipný, ohlušivě atraktivní a akční. Takový je první trailer pro Justice League!

A co říká synopse? Bruce Wayne projde velkou osobnostní změnou. Znovu našel víru v lidstvo, poznamenala ho i Supermanova oběť, a tak se rozhodl vyhledat společně s Wonder Woman všechny ostatní Metahumans a založit tým, který by bránil Zemi. Může už však být pozdě, protože je zde hrozba nevídaných rozměrů. Podle všeho ní bude skutečně Steppenwolf. Justice League bude tedy jedním filmem, má být odlehčenější a ne tak vážný, jako BvS. V příběhu se posuneme o pár měsíců později po událostech BvS. Snímek bude více zaměřený na Batmana. Superman se podle všeho objeví v druhé polovině snímku a měl by mít dlouhé černé vlasy. Flashův oblek dostane upgrade právě od Batmana. Ezra Miller je mimochodem velký vtipálek a přenést se to má i do filmu. Flash bude určitě nejsvětlejším aspektem snímku. Co se týče Cyborga, bude mít alternativní vzhled pro procházky mezi civilisty, jeho oblek bude tradičně robotický a bude mít na sobě nějakou tu zbraň. Dotvořen bude samozřejmě díky CGI. Parademons budou velkou součástí filmu a nějakou roli dostane i Lex Luthor.

Domů
Sdílet
Diskuse