Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2016 13:13
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Dostal cestu kolem světa zdarma, aby chytil všechny Pokémony specifické pro jednotlivé regiony. Nick Johnson žije svůj sen

TECH
Uložit Uložené

Díky Pokémon GO uvidí celý svět.

Jen před několika dny jsme tě seznámili s tím, že aplikace Pokémon GO již získala prvního hráče, kterému se podařilo chytit všech 142 dostupných Pokémonů. Na konci článku jsme tě navnadili na to, že rekordman Nick Johnson se chystá i na ostatní kontinenty chytit posledních tří Pokémony specifické pro jednotlivé oblasti a jeho sen se opravdu stává skutečností díky štědrým sponzorům.
 
Jelikož Mr. Mime se dá chytit pouze v Evropě, Kangaskhan v Austrálii a Farfetch'd v Asii, Nick se chtěl svézt na popularitě této mobilní aplikace a s pomocí společností Expedia.com a Marriott Rewards se mu to i skutečně podařilo. Nick tedy navštíví Paříž, odtud se vydá do Hongkongu a svůj výlet zakončí v Sydney. V každém městě stráví přibližně 24 hodin a jak sám říká, nejde se spoléhat na žádné stránky schopné ukázat mu přesnou pozici potřebných Pokémonů, raději se už začal angažovat v místních Pokémon GO komunitách a věří, že mu domácí hráči pomohou s nalezením evropského, asijského a australského Pokémona. Na oplátku za to, že jeho pobyty v hotelích a lety bude mít zaplacené zmíněnými společnostmi se na pár dní stane přispěvatelem na blog na stránce Expedia.com a stejně tak se bude muset zúčastnit několika rozhovorů pro média, což je však minimální daň za to, že si bude moci naplnit svůj Pokédex až do prasknutí a ještě si pak užít i pár dnů dovolené se svou partnerkou v Tokiu.

Dostal cestu kolem světa zdarma, aby chytil všechny Pokémony specifické pro jednotlivé regiony. Nick Johnson žije svůj sen
Domů
Sdílet
Diskuse