Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2016 16:40
Čas čtení 0:00
Marek R.

Nejoriginálnější nájezd? Ruský hokejista spojil při svém provedení hned dva sporty

SPORT
Uložit Uložené

I takto může vypadat příprava na novou sezónu.

Druhá nejlepší hokejová liga světa, KHL, startuje již v druhé polovině srpna, týmy se ještě posilují a pomalu finišují svou přípravu na další náročnou sezónu. Stejně jsou na tom i hokejisté ruského klubu Ak Bars Kazaň, kteří si udělali vlastní soutěž dovedností a jak při takových událostech bývá zvykem, na řadu přišly i samostatné nájezdy, kde se exekutoři pokusí vždy přijít s něčím novým a zajímavým.
 
Útočník Vladimir Tkachev se na tento moment pravděpodobně poctivě připravoval, protože přišel s něčím, co tu ještě nebylo. Je sice jasné, že ve skutečném zápase by jeho gól neplatil, v první řadě šlo o originalitu a za tu si zaslouží plný počet bodů. Za pár dní totiž začínají v brazilském Riu letní olympijské hry, a tak si Vladimir z nich vybral jeden sport a promítl ho na led. Spojil tak hokej s hodem oštěpem a brankáři nedal šanci.

Domů
Sdílet
Diskuse