Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2016 13:36
Čas čtení 0:00
Marek R.

Ovládání myšlenek v přímém přenosu? Vystoupení v talentové soutěži, které nechalo v úžasu i Simona Cowella

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Když ani Simon nechápe, co se děje, víte, že se něco opravdu vydařilo.

Jak možná víte, ve Spojených státech momentálně probíhá další ročník talentové soutěže. I letos se do soutěže přihlásilo množství šikovných soutěžících a momentálně probíhá již čtvrtfinále, takže se pomalu blížíme do úplného konce. Obrovským favoritem na celkové prvenství je dvojice mentalistů s názvem The Clairvoyants (Thommy Ten a Amélie van Tass), která každým svým vystoupením nechala nejen diváky, ale i porotu v úžasu.
 
Tuto dvojici tvoří muž a žena a zatímco muž stojí u poroty a dělá různé úkony potřebné pro vystoupení, jeho partnerka zůstává na pódiu a buď má přes oči pásku, nebo se prostě nedívá směrem k porotcům. Až do čtvrtfinále se tato dvojice chlubila tím, že Amélie dokáže číst myšlenky, ale tentokrát trošku změnili styl a zaměřili se na kontrolování myšlenek. To, co se událo, se opravdu těžko vysvětluje, proto se raději podívejte na samotné vystoupení a zůstaňte v němém úžasu stejně tak i já.

Jejich předcházející vystoupení

Domů
Sdílet
Diskuse