Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2016 14:41
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Vítězství koluje Katy Perry v žilách a porazit se nenechá ani ve videoklipu Rise

HUDBA
Uložit Uložené

Skladbu Rise od Katy Perry si stanice NBC vybrala jako song, který uslyšíme během jejich vysílání olympijských her. Dnes si však představíme doprovodný vizuál.

Zpěvačka Katy Perry nedávno odhalila novou skladbu Rise, se kterou se bude snažit ovládnout hitparády. Její tón je jednoznačně motivační, protože Katy v ní zpívá o tom, jak se nenechá zlomit a vyhraje, protože vítězství jí koluje v žilách. Tomuto songu pomůže dostat se co nejvýše v žebříčcích jistě i fakt, že si ho stanice NBC vybrala jako píseň, kterou budou pouštět během svého vysílání letošních, dnes začínajících olympijských her. To není vzhledem k jeho naladění velkým překvapením. Každopádně, Katy šlape na pedál ještě silněji a posílá i doprovodný vizuál k Rise. Mimochodem, píseň produkoval Max Martin, což je dobře známý hitmaker, společně s Ali Payamim.
 
Ve videoklipu má Katy Perry na sobě připevněný padák, který ji ve všem zpomaluje a brzdí, což má metaforicky představovat zábrany v její kariéry a životě. Ty však musí překonat a jinak tomu není ani teď. Nakonec se jí to podaří, díky padáku povstane, aby ho mohla následně nechat na zemi za sebou. Klip si prohlédni níže.

Domů
Sdílet
Diskuse