Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2016 20:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus představuje silný emotivní singl, který je zároveň doprovodnou skladbou k připravovanému československému filmu

HUDBA
Uložit Uložené

Třetina Kontrafaktu se ještě před vydáním dalších ochutnávek z Kmotra rozhodla nás potěšit dalším projektem.

Jak už všichni velmi dobře víte, v aktuálním roce se ještě můžeme těšit na pár dlouho očekávaných alb, mezi které patří bez pochyb i to od Rytmuse. Ten nám již déle servíruje zajímavé novinky, přičemž to všechno začalo projektem Eternal a pokračovalo až po vydání prvního singlu s názvem Pozor. Mezitím však třetina Kontrafaktu v žádném případě nezahálela, právě naopak. Pro všechny ty, kteří pravidelně sledují Patresovy sociální sítě zároveň nebude novinkou, že si vedle příprav svého sóla našel čas i na další projekt s názvem Pírko a my si nyní přiblížíme, o co vlastně jde.
 
Pírko je chystaný československý film vznikající pod režisérskou taktovkou Lucie Klein Svobodové a Petra Klein Svobody, který se v kinech objeví už 5. října a právě Rytmus se zhostil ne zcela jednoduché role, kterou bylo připravit patřičný soundtrack zachycující atmosféru samotného snímku. Dnes jsme se tedy dočkali výsledku a musíme konstatovat, že bychom skladbu mohli klidně zařadit i mezi ty plnohodnotné. Nejen hudební produkce od šikovného Maikyho Beatze, ale i refrén v podání Mons Berry dodávají skladbě tu správnou atmosféru. Na albu se pravděpodobně mnoha podobných věcí nedočkáme, a tak můžeme tuto věc označit za příjemné zpestření, které je zároveň vizuálně obohacené o záběry ze samotného filmu. Dost bylo slov, vychutnejte si nejlepší titulní skladbu k československému filmu vůbec. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse