Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
24. října 2016 v 20:16
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Japonskou soutěž o nejhezčí prsa vyhrála krásná 23letá slečna. Ryoko se bála, že ji zradí nedokonalosti pleti

ZAJÍMAVOSTI JAPONSKO
Uložit Uložené

Nemá se za co stydět.

Japonská kultura ti může připadat neobvyklá, ale soutěž, která se v této asijské zemi odehrála před pár dny, určitě ocení každý muž a možná i množství žen. V japonštině bys kromě tradičních slov proto našel i novější přídavky a jedním z těch nejzajímavějších je určitě slovo "bioppai", které v překladu znamená "nádherná prsa". Přesně na tomto lingvistickém základě se konala i soutěž Bioppai Contest 2016 a určitě se bylo na co dívat. Cílem této soutěže je podle organizátorů určit nejkrásnější prsa ze ženského pohledu, jenže ženy určitě nezajímala až natolik, jak to bylo v případě mužů.

Letošní vítězkou se stala 23letá Ryoko Nakaoka, která se rychle stala favoritkou pětičlenné poroty tvořené ze tří žen a dvou mužů. Jak o sobě Ryoko sama říkala, v dětství se věnovala mnohým sportům a nedbala velmi na péči o své tělo v ženštějším slova smyslu, takže měla menší strach, že i přes skvělý tvaru prsou ji porota vyřadí, což se nakonec nepotvrdilo. Ryoko a její prsa se okamžitě zalíbily i fanouškům, a i když byla konkurence pořádně silná, což uvidíš i ve videu, Ryoko nakonec porotu přesvědčila tím, že její poprsí mělo nejkrásnější a nejdokonalejší tvar společně se schopností vytvářet potřebu dotknout se ho. Sympatická Ryoko se díky výhře objeví v módním časopise Free Magazine a pokochat se její prsy a dalšími momentkami ze života můžeš i například na Instagram.




Doporučeno
KVÍZ: Poznej, jestli jde o slavné anime, nebo o šílený vymyšlený příběh KVÍZ: Poznej, jestli jde o slavné anime, nebo o šílený vymyšlený příběh 29. listopadu 2023 v 18:00



Domů
Sdílet
Diskuse