Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2016 14:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Release party alba Stop Play od dua Idea a Fatte bude netradičním spojením alternativního prostoru a hry světel

HUDBA
Uložit Uložené

Pražské sídlo kluků z Life is Porno, Forbidden Spot, bude hostit vystoupení IF při příležitosti vydání nové desky.

Už jste u nás na webu určitě měli možnost zaregistrovat, že mezi alby, která spatří světlo světa ještě v tomto roce, můžeme očekávat i ten od aktuálně a dlouhodobě nejaktivnější dvojice z Ty Nikdy. Idea a Fatte nastolili v tvorbě opravdu závratné tempo a zatím to vůbec nevypadá tak, že se tento rozbehnutný vlak v blízké době zastaví. Po počinu s názvem Rap a následném krátkém EP Rep kluci oznámili, že v roce 2016 můžeme ještě očekávat i další plnohodnotné dílo, tentokrát s názvem Stop Play. Zároveň jsme již měli možnost slyšet několik ukázek, přičemž nejen tu poslední, ale i všechny ostatní najdeš v tomto článku.

Dnes jsme se však sešli z jiného důvodu. Tímto bychom vás totiž chtěli pozvat na release party k tomuto albu, která se bude konat již 16. listopadu v prostorách pražského Forbidden Spotu. Asi už tušíte, že nepůjde o klasické posezení, během nějž bude album rotovat v přehrávači. Dvojice si vymyslela vlastní zajímavý koncept a alternativní prostor propojí se speciální instalací světel, která bude doprovázet první a zároveň poslední živou show, během níž odezní živě všechny skladby z alba. Počet lístků na tuto událost je limitován z kapacitních důvodů, a tak doporučujeme si lístek zakoupit co nejdříve například na www.ticketstream.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse