Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2016 7:01
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Otravné a frustrující maličkosti z každodenního života zobrazené v trefných animacích. Kolikrát ti už hrozilo nervové zhroucení?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nemůžeš je téměř vůbec dopředu ovlivnit.

Členové kreativního studia Parallel Studio si během uplynulého léta řekli, že by mohlo být zábavné dát dohromady seznam otravných a frustrujících věcí z každodenního života. Člověk je ani nedokáže přímo ovlivnit, protože se jednoduše stanou a hned nám zhorší nebo celkově zkazí náladu. Když takových situací nasbírali dostatečné množství, zjistili, že by se z nich daly vytvořit trefné animace a přesně do jejich tvorby se nakonec i pustili. Od lžičky svévolně padající do horké polévky až po čerstvý chléb namazaný džemem přistávající právě na povidlové straně, v následujícím videu zaručeně poznáš každou jednu situaci, která tě už tolikrát přivedla na kraj nervového zhroucení. Pokud by tě video zaujalo, určitě si prohlédni i další výtvory Parallel Studia, které najdeš například i na tomto odkazu.

 

Domů
Sdílet
Diskuse