Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2016 19:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Krstný Otec se blíží. Rytmus představuje skladbu Povolanie syn, cover i tracklist, na kterém se objeví Ektor, James Cole nebo Separ

HUDBA
Uložit Uložené

24 skladeb a mnoho hostů značí, že jde o opravdu velký projekt a my budeme zvědaví, co vše si pro nás pán Paťo připravil.

Za posledních pár měsíců jsme již nespočetněkrát informovali o tom, že závěr roku 2016 bude patřit více dlouho očekávaným počinům, mezi které můžeme bez výčitek označit i ten od Rytmuse. Všichni už víme, že bude nést titul Krstný Otec a světlo světa by měl spatřit ještě v závěru listopadu resp. začátku prosince, což se nám dnes potvrzuje. Třetina Kontrafaktu totiž představuje nejen další plnohodnotnou skladbu, ale i tracklist a cover ke svému dalšímu sólovému alba a zároveň spouští předobjednávky. Dosud jsme sice očekávali, že coverem zůstane již známý snímek s korunou, dočkali jsme se však příjemného překvapení. 1500 gramů zlata a typický výraz.

Co se týče samotné skladby, ta dostává název Povolanie syn a po věci Pozor je druhou plnohodnotnou ukázkou z Krstného Otca. Samotný titul snad dokonale prozrazuje, o čem tato záležitost asi bude, a tak není třeba ji blíže komentovat. Snad dodám jen to, že jde o zatím nejlepší skladbu tohoto roku a o její produkci se postaral Maiky Beatz. Ale nepředbíhejme. Tentokrát jsme se sice nedočkali videoklipu, zato pro vás máme i kompletně všechny důležité informace týkající se hostů a vlastně i celý tracklist. Jak jste si již měli možnost v posledních dnech všimnout na jeho Instagramu, toto sólo bude obsahovat 24 skladeb, což je v rámci slovenské rapové scény velmi vysoký nadprůměr, a tak nás určitě bude zajímat, zda kvantita nepřevýší kvalitu.

Krstný Otec se blíží. Rytmus představuje skladbu Povolanie syn, cover i tracklist, na kterém se objeví Ektor, James Cole nebo Separ

Na Krstném otcovi tedy uvidíme překvapivě jména jako Kali, Indy nebo Čistychov, ale i očekávané spolupráce s Egem, DMS, Laris a P.A.T., se kterým momentálně Rytmus tráví poměrně hodně času. Od dnešního dne si zároveň album můžeš konečně i předobjednat, přičemž objednávku můžeš očekávat doma hned na začátku prosince. Dost bylo slov, přejděme k samotné novince.

Domů
Sdílet
Diskuse