Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2016 10:45
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Chlapík z bezpečnostní služby spustil na hokejovém zápase parádní choreografii do tónů od Michaela Jacksona. Využil svoji chvilku slávy naplno

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Spontánní rozhodnutí vedou k parádním tanečním představením.

Během sportovních přenosů jsme již byli svědky těch nejbláznivějších věcí. Ve finále Mistrovství světa ve fotbale v roce 2014 například na hřiště vtrhl známý youtuber Vitaly a internet už mnohokrát pobavily záběry z takzvané líbací kamery, jenže před pár dny si pozornost diváků během přestávky ukořistil příslušník bezpečnostní služby. Na zápase týmu Amur Chabarovsk v hokejové KHL kamera na pár vteřin zabloudila na zmíněného chlapíka, který neváhal a využil svoji příležitost dostat se do světa. Do tónů známé skladby Billie Jean divákům na stadionu i u televizních obrazovek předvedl skvělou choreografii a za takové pohyby by se věru nemuseli stydět ani někteří profesionální tanečníci.

Domů
Sdílet
Diskuse