Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2016 19:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na Krstném otcovi Rytmusovi sekunduje i James Cole a Separ na skladbě Je nám úplne jedno

HUDBA
Uložit Uložené

Album budeš mít z předprodeje doma už pozítří, a tak je ideální čas naladit se další zveřejněnou ukázkou.

Listopad se nám sice už pomalu, ale jistě chýlí ke konci, ale ještě v jeho závěru stihne alespoň jeden interpret dostat svůj projekt mezi fanoušky. Přesně tak, mluvíme o Rytmusovi, který pracoval na projektu Krstný otec přes dva roky a nyní konečně nadešel čas k tomu, aby to poslal mezi lidi. Už máme všechny důležité informace, na základě kterých si album předobjednalo již více než 8 tisíc lidí, a pokud náhodou do této skupiny zatím nepatříš, tak to můžeš pořád napravit. Zároveň máme k dispozici i tři vydané ukázky, jmenovitě Pozor, Povolanie syn a Gádže nemíňajú lóve, které jsou jasným důkazem toho, že se máme na co těšit.

Pan Paťa se však dnes rozhodl představit i další skladbu z Krstného otca a tentokrát konečně i s hosty. Jak sis už přečetl v nadpisu, na novince s názvem Je nám úplne jedno hostují i Separ a James Cole a my snad ani nemáme co dodat. Podobně jako v předešlém případě, ani tentokrát jsme se vizuálu zatím nedočkali, ovšem v dnešním livestreamu Rytmus prozradil, že jeden videoklip spatří světlo světa v průběhu následujícího týdne. A pokud alespoň trochu sleduješ sociální sítě, tak velmi dobře víš, o co půjde. Ještě předtím, než přejdeme k samotné novince, připomenu, že součástí Krstného otca bude i velký křest v pražském Fóru Karlín. Určitě doporučujeme se na show dostavit, protože budeš mít možnost vidět a slyšet to, co ještě nikdy předtím a pravděpodobně ani nikdy potom nezažiješ. Teď už ale samotná skladba.

Na Krstném otcovi Rytmusovi sekunduje i James Cole a Separ na skladbě Je nám úplne jedno
Domů
Sdílet
Diskuse