Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2016 v 16:29
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Manželky nejbohatších mužů světa si na pozornost médií nepotrpí. Jak vypadají partnerky Warrena Buffetta či Amancia Ortegy?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Věnují se raději rodině.

Sláva si na životě osobností vybírá svoji daň. Největším problémem pro většinu známých lidí se postupem času určitě stává ztráta soukromí, což platí ještě o něco více v případě celebrit jako jsou zpěváci a herci, ale co tak na chvíli nahlédnout za oponu životů nejbohatších lidí na světě? Muži jako Bill Gates či Amancio Ortega závodí v tom, čí majetek je větší, ale jejich drahé polovičky o pozornost médií příliš nestojí a raději se v tichosti věnují dětem, domácnosti a vlastním projektům. Je docela možné, že jsi některé z následujících manželek ještě nikdy v životě neviděl a přitom pravidelně nakupuješ v Zaře, jejímž majitelem je zmíněný Amancio Ortega. Někteří miliardáři si své soukromí střeží aktivněji a dbají na to, aby na veřejnost nepronikly jakékoliv informace z jejich osobního života a jiní jsou zase k médiím benevolentnější a s radostí zapózují otravným fotografům.

Warren Buffett a Astrid Menks

Warren potkal svoji manželku Astrid už v 70. letech minulého století a i když je mezi nimi 16letý rozdíl, jejich láska vydržela až do dnešních dnů.

Bill Gates a Melinda Gates

Jedna z nejsympatičtějších dvojic se poznala na konferenci organizované Microsoftem, když v Billově společnosti ještě Melinda pracovala. V roce 1994 se pak vzali.

Larry Page a Lucinda Southworth
Zakladatel společnosti Google si za ženu vzal o sedm let mladší Lucindu a oba se snaží udržovat svůj vztah v tajnosti a s médii se nedělí o téměř žádné informace ze společného života.

Jeff Bezos a MacKenzie Bezos 

Jeff založil společnost Amazon a svou největší životní lásku potkal už v roce 1992, kdy měli kanceláře hned vedle sebe. Vychovali už čtyři děti a i když čas od času souhlasí s rozhovory, většinou si své soukromí střeží. 

Mark Zuckerberg a Priscilla Chan

Mark Zuckerberg se s Priscillou poznal už na Harvardu, kde si vzájemně padli do oka. Vzali se v roce 2012 a Priscilla se kromě podpory svého manžela věnuje i vlastním iniciativám a projektům. Před rokem se jim narodila dcera Max a tehdy také založili svoji organizaci, jejímž prostřednictvím chtějí postupně rozdat drtivou většinu svého majetku.

Richard Branson a Joan Branson

Když zakladatel společnosti Virgin potkal svoji budoucí manželku, byla ještě vdaná. Richard se však nevzdal, nakonec vyhrál její srdce a stihli spolu zplodit i dvě společné děti.

Amancio Ortega a Flora Pérez Marcote

Ortega, majitel značek jako Zara či Stradivarius, se už několikrát ocitl na vrcholu žebříčku nejbohatších lidí této planety a příběh jeho lásky byl docela zajímavý. Nynější manželka Flora pro Amancia pracovala na pozici sekretářky a nakonec se oba zamilovali a vzali v roce 2001.   

Stefan Persson a Carolyn Persson

Šéf obchodního giganta H&M Stefan Persson si své soukromí ohromně hlídá a se svou manželkou Carolyn prý žijí úplně obyčejný život i přes majetek v hodnotě několika miliard korun. Nestěžují se ani jejich tři děti.

Bernard Arnault a Hélène Mercier

Bernard Arnault sbalil svoji manželku na hudební vkus, protože oba milují hudbu a zejména tu klasickou. V jejich portfoliu se nacházejí značky jako Dior, Givenchy či Sephora a manželský pár tvoří už od roku 1991.

Michael Dell a Susan Dell

Zakladatel společnosti Dell má snad nejzajímavější příběh o tom, jak poznal svoji lásku. Pár se setkal na rande naslepo, po čase se dali dohromady a nakonec se i vzali. Dnes mají čtyři děti a stále se občas oddávají oblíbenému sportu Susan, a tedy triatlonu.

Domů
Sdílet
Diskuse