Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2016 16:01
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Nové album Childish Gambina je k dispozici na Spotify. Poslechni si projekt s 11 skladbami

HUDBA
Uložit Uložené

Následovník Because the Internet se dostal na veřejnost. Donald Glover si ho ošéfoval sám.

Uběhly skoro tři roky od momentu, kdy Childish Gambino vydal své druhé studiové album Because the Internet, na kterém se objevily skladby jako 3005 či The Worst Guys s Chance the Rapperem. Zatímco jsme čekali na jeho následovníka, Donald Glover nabídl světu mixtape STN MTN, EP Kauai a oceňovanou televizní show Atlanta. Čím více se ale rok 2016 blížil ke konci, bylo jasnější a jasnější, že se ještě před 31. prosincem dočkáme třetí Gambinovy studiovky. Ta nakonec dostala titul Awaken, My Love! a citelně se noří do vod funku a soulu.
 
Nenajdeme na ní žádné hostovačky, ale s projektem Donaldovi opět pomohl jeho dlouholetý spolupracovník Ludwig Göransson. Tracklist obsahuje 11 skladeb, mezi nimiž se nacházejí i předem vydané singly Me and Your Mama a Redbone. Awaken, My Love! a Atlanta jsou, podle slov autora, dvě části jednoho celku, pokud jsi tedy fanouškem onoho seriálu, určitě dej albu šanci. Jak jsme již naznačili, není to čistě rapová nahrávka, ale spíše soulovo-funková záležitost. Prostřednictvím Spotify si desku můžeš poslechnout níže.

Domů
Sdílet
Diskuse