Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2016 15:03
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Hrdý otec strávil už 7 let transformováním se v nacistického superhrdinu od Marvelu. Dokud ho akceptuje vlastní syn, reakce okolí mu nevadí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Prý se s ním identifikuje v rámci osobnosti a přístupu k životu.

Henry Rodriguez byl již odmalička obrovským fanouškem komiksů od společnosti Marvel a nejvíce se mu zalíbila neobvyklá postava jménem Red Skull. Červená lebka se objevila ve filmu Kapitán Amerika a kromě výrazných rysů a barvy obličeje šlo i o nacistického agenta. Henry tedy celé dětství fičel na tomto záporném hrdinovi, a když už dospěl a přemýšlel, jak dál se životem, napadlo ho, že by se mohl prostřednictvím několika náročných operací změnit právě na Red Skulla. Jeho proměna začala před 7 lety, kdy se poznal s Emiliem Gonzalezem a oba chlapíci se dohodli, že do tohoto projektu půjdou spolu. Emilio měl znalosti z lékařské fakulty a Henry zase svého hrdinu v srdci, takže netrvalo dlouho a oba se pustili do práce. Henrymu se prý vždy líbila osobnost a pohled na život svého červeného hrdiny, ale aby si o něm lidé nemysleli nic špatného, v každém případě odmítá to, že by se s ním identifikoval i s nacistickou ideologií.

Odvážný Henry si prošel postupnými změnami, když mu byly do čela implantovány potřebné výběžky a celkově tento proces trval 130 hodin, které však musely být oddělovány dlouhými časovými intervaly potřebnými k uzdravování. Navzdory kritice ze strany veřejnosti se Henry cítí být šťastný a jak sám říká, nejdůležitější je pro něj názor jeho vlastního syna. A protože 3letý chlapec údajně nemá s otcem a jeho vzezřením žádný problém, Henry chce svou transformaci dovést až do úplné dokonalosti.

Domů
Sdílet
Diskuse