Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2016 23:31
Čas čtení 0:00
Marek R.

Fotbalový orgasmus v podání Messiho. Argentinský klenot opět ukázal, že individuálně je nad všemi ostatními

SPORT
Uložit Uložené

Pokud milujete fotbal, musí vám být jasné, kdo je jeho králem.

Ti, co sledují zápasy a nejen pozápasové statistiky, mají jasno v tom, kdo je nejlepší hráč současnosti a pravděpodobně i historie. Pokud například dnes někdo nesledoval barcelonské derby a jen se podívá na skóre zápasu, řekne si, že Messi hrál jen lehce nadprůměrně, protože má na kontě pouze po jednom gólu a asistenci. Přitom si však dělal z protihráčů kuželky a dělal přesně to, díky čemu máme všichni rádi fotbal.

Kontrola míče, které se nikdo nevyrovná, dribling a změna směru s míčem, kde také nemá konkurenci, k tomu obrovský přehled ve hře, diktování tempa hry a aby toho nebylo málo, stále střílí hodně gólů, i když obrovskou část zápasu tráví v záloze, kde si sbíhá po míče. Tyto své silné zbraně naplno předvedl i v zápase proti Espanyolu, který Barcelona vyhrála 4:1, a pokud milujete fotbal, tato videa si opravdu vychutnáte.

Přehled ve hře, jaký nemají ani nejlepší tvůrci hry současnosti

Kdyby Messi proměnil, máme tu gól sezóny

Opět rychlé nohy Messiho

Jesle nasadil i brankáři

Domů
Sdílet
Diskuse