Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2017 13:47
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Chris Brown se postaví v ringu proti Soulja Boyovi. Trenéry jsou Mike Tyson a Floyd Mayweather

ZAJÍMAVOSTI MIKE TYSON
Uložit Uložené

Doufejme, že nejde o nepodařený žert, protože bude velká sranda.

Po přečtení nadpisu sis pravděpodobně pomyslel, že jsme se asi spletli při psaní jmen, ale není to tak, všechno jsme napsali správně. Za velkou louží se nám totiž zrodil další beef, ve kterém jsou proti sobě postaveni Chris Brown a Soulja Boy. Celé to začalo tím, že druhý jmenovaný lajknul na Instagram fotku Karrueche Tran, což je bývalá přítelkyně Breezyho. Ten si toho všiml a okamžitě mu zavolal a do telefonu mu řekl, že si to s ním chce vybavit ručně stručně. Kvůli naprosté banalitě a žárlivosti si tak oba zúčastnění začali vyměňovat urážky skrz Twitter a Instagram, až to nakonec zašlo k tomu, že Chris Brown vyzval Soulja Boye na boxerský zápas. Za jeho uskutečnění se postavil i boxer Adrien Broner, jeden z organizátorů. Po oné výzvě Soulja a Chris pokračovali ve výměně názorů, přičemž Soulja řekl, že rozdíl mezi nimi je v tom, že on už někoho postřelil, zatímco Chris akorát tak udeřil ženu. To, že si myslíš, že je skutečný gangster, se snažil potvrdit tím, že se vydal na procházku ulicemi Comptonu s tamními rezidenty.

 

 

 

 

 

 

 

Při Souljově návštěvě Comptonu, kterou můžeš vidět na videu nad těmito řádky, se mluvilo o tom, že mu ukradli telefon, zatímco natáčel sám sebe. Může za to tato nahrávka, na níž není vidět to, že ho dobrovolně položil, aby si dal řetízek pod mikinu a připravil se na cokoliv, co mělo přijít. Chris Brown si reakci samozřejmě nemohl odpustit a beef tak pokračoval. Potvrzení od Soulja Boye ohledně toho, zda se zúčastní zmíněného zápasu, na který byl vyzván, jsme však stále neměli.

Doporučeno
UFC bojovníci Makhmud Muradov, Dvořák a další nám řekli, komu fandí v megazápase Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. UFC bojovníci Makhmud Muradov, Dvořák a další nám řekli, komu fandí v megazápase Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. 12. listopadu 2020 16:49

Na další ráno se ale rozhodl všem, zejména své mámě, omluvit za dětinské chování, a proto jsme předpokládali, že je po všem. Nicméně Adrien Broner stále pokračoval v promovaní zápasu a dokonce odhalil, že se uskuteční v březnu. V tomto okamžiku jsme tedy nevěděli, co se vlastně děje, zda se v ringu rukavice Breezyho a rukavice Soulji opravdu sejdou, nebo jde jen o planý poplach. Hladinu ještě více rozvířil Floyd Mayweather, zveřejňující informaci, že se stal jedním z promotérů a organizátorů. Je možné, že ho k tomu trošku dotlačila i slova 50 Centa, který tvrdil, že chtěl vsadit 100 tisíc dolarů na výhru Breezyho a Floydovi vzkázal, aby se postaral o to, že se v ringu skutečně setkají. A jakkoli vtipně to může znít, asi se tak reálně stane. Soulja Boy totiž prolomil po chvíli mlčení ticho a prozradil, že přijal milion dolarovou smlouvu, aby si nasadil proti svému oponentovi rukavice a tři kola se s ním mlátil. Docela dobrý deal, viďte. Tak či onak, hype se ještě nafoukl, protože Soulja na zápas trénuje samotný Floyd Mayweather, což potvrdily obě strany.

 

 

Fiftyho slova, která možná trochu povzbudila Floyda.

 

 

Na milionový zápas byly již pozvány dvě ženy – Rihanna a osoba, kvůli které všechno začalo, Karrueche Tran. Ty pochopitelně zavolal Soulja Boy, aby viděly, jak vyřeší jejich bývalého. A mimochodem, kdo se postará o přípravu Browna, když Floyd trénuje Soulja? Nejprve to měl být druhý organizátor, boxer Adrien Broner, ale nejnověji se zdá, že to bude, bez urážky vůči Adrienovi, ještě větší jméno boxu – nikdo jiný než Mike Tyson. S tím telefonoval 50 Cent a řekl mu o svém plánu, zahrnujícím jeho jako trenéra Breezyho. K tomu Mike reagoval takto: „Yeah, Soulja Boy's gonna get fucked up!“ Překlad, snad, není potřebný.

 

 

Dámy a pánové, takto se v Americe dělá z ničeho byznys. Ačkoli je to horší, než kdyby si hudebníci řešili své problémy prostřednictvím hudby nebo osobně, stále je to lepší, než hádky na Twitteru a Instagramu. Takto se alespoň pobavíme, doufejme. Ať vyhraje ten nejlepší.

Domů
Sdílet
Diskuse