Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2017 23:00
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Youtuberka slíbila, že při 1 milionu odběratelů zveřejní své domácí porno. Co už dnes lidé neudělají kvůli penězům?

ZAJÍMAVOSTI SEX YOUTUBE
Uložit Uložené

Kariéra internetového tvůrce se dá evidentně budovat i jinak.

Uspět ve světě YouTube a získat internetovou slávu dnes ani zdaleka není tak složité, jak tomu bylo kdysi. Nezáleží až tak velmi na tom, jaký obsah člověk produkuje, ale jde spíše o to, jak velkou senzaci je schopen vytvořit. Vlogerce Leně Nersesian se to podařilo na výbornou, když před pár dny zveřejnila video s velkou výzvou fanouškům. Lena řekla, že když jednou dosáhne na svém kanálu metu 1 milion odběratelů, dobrovolně na internetu zveřejní amatérské sexuální video s dalším youtuberem jménem Adam22.


Lena je tedy další z internetových osobností, které si svou kariéru postavily na nahotě, erotice a sexu, i když se nedá mluvit o tom, že by měli nějaký skutečný talent. Naše odvážná tvůrkyně již několikrát v minulosti na sociální sítě zavěsila fotografie, kde je více svlečená než oblečená a prý se k ní dostalo i několik nabídek na natočení profesionálního porna, jenže to ji údajně moc neláká. Přesto se zdá, že výzva celkem zabrala, protože Lena má momentálně téměř 300 tisíc odběratelů a věříme tomu, že lidé se skutečně zmobilizují a najde se jejich alespoň milion jen proto, aby zjistili, jak Lena zareaguje a zda video vážně zveřejní.

Domů
Sdílet
Diskuse