Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2017 15:53
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Sexi ženy z Baywatchu či očarujúca Emma Watson z Krásky a zvieraťa? Nahliadnite na obrovskú porciu promo ukážok z oboch projektov

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ktorý film si vás získal viac?

Na Disneyho Krásku a zviera už všetci netrpezlivo čakáme. Ak pozorne čítate naše články, o príbehu a hercoch už viete všetko potrebné. Štúdio na nás chrlí vizuálne krásne ukážky a obrázky, ktoré nájdete v tomto vlákne. A dnešný deň rozhodne nie je výnimkou, pretože v galérii nižšie nájdete character postery predstavujúce všetky dôležité postavy. Rovnako sa tešíme aj na filmovú verziu seriálového Baywatchu. Potešil nás R-kový rating, avšak na rozdiel od marcovej premiéry vyššie spomínanej rozprávky si budeme musieť počkať až do polovice mája. Lionsgate taktiež nechce v reklamnej kampani zaostávať, a tak servíruje ďalšiu porciu plagátov či dokonca krátkych promo videí. Tie nájdete nižšie pod textom. Na ktorý z projektov sa tešíte viac?

Domů
Sdílet
Diskuse