Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2017 15:22
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Není nic úžasnějšího, než 1 000 lidí hrajících Smells Like Teen Spirit od legendární Nirvany. Italští hudebníci se před ničím nezastaví

ZAJÍMAVOSTI HUDBA NIRVANA
Uložit Uložené

Hudební fanatici z italské Ceseny jsou zpátky.

Milovníci hudby z italského města Cesena začali svou internetovou kariéru ještě v roce 2015. Přibližně 1 000 z nich se shromáždilo na louce a společnými silami zahráli skladbu Learn to Fly od skupiny Foo Fighters. Chtěli tak Davea Grohla přimět, aby jim přišel zahrát s kapelou osobně, což se jim konec konců i podařilo, a tak se rozhodli ve svém projektu pokračovat. Nejnovější vzdali hold legendární skupině Nirvana, jejímž členem byl samozřejmě i Dave, a to prostřednictvím skladby Smells Like Teen Spirit. Zaposlouchat se do 1 000 lidí hrajících stejnou píseň ve stejnou chvíli patří určitě mezi nejkrásnější momenty, jaké může milovník hudby během svého života zažít, takže i zesnulý Kurt Cobain by byl určitě potěšen, že jeho skalní fanoušci dodnes nevymizeli.

Domů
Sdílet
Diskuse