Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2017 20:15
Čas čtení 0:00
Tomáš Macho

Nový iPhone bude mít high-end technologie včetně bezdrátového nabíjení. Přijde až ve třech verzích!

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Další utajené novinky z Cupertina naznačují skvělé high-end zařízení.

V pořadí 10. iPhone přijde co nevidět a protože půjde o zařízení k 10. výročí tohoto řekněme legendárního smartphonu, fanoušci jsou stále zvědavější, co si pro nás Apple přichystá. Bude to něco speciálního? Předpokládá se, že ano, každou chvíli totiž oblétají internetový svět nové a nové předpovědi spolu s podpultovými informacemi o tom, co by měl nový iPhone obsahovat. Upozorňujeme, že i přes absenci oficiálního vyjádření ze strany kalifornské společnosti pochází následující informace od známého zdroje, analytika Ming-Chi Kuoa z KGI Securities, který se proslavil zejména pro svou vysokou úspěšnost odhadů. Co další jsme se tedy dozvěděli?

Nový iPhone bude mít high-end technologie včetně bezdrátového nabíjení. Přijde až ve třech verzích!
Zdroj: Conceptsiphone/youtube

Po včerejší zprávě o dřívějším datu představení údajně vztahujícím se na 29. červen spolu s informací o ceně přesahující 1 200 eur a AMOLED displeji se tak dozvídáme, že nová generace přelomového smartphonu by se měla nabíjet bezdrátově. Takový způsob doplňování energie však zahřívá tělo telefonu více než běžný kabel, a proto bude nutné přidat do konstrukce grafitový plát na zadržení přebytečného tepla. To by mohlo poškodit citlivý 3D dotykový modul zabezpečující tlakovou vrstvu dotykového panelu. Zesílená termo-regulace zvýší cenu komponentů o 5 dolarů a i to je jeden z důvodů, proč bude cena nových zařízení o něco vyšší. Místo hliníkové konstrukce by měl Apple opět zvolit skleněný povrch a vůbec bychom se nedivili, kdyby byl poměr displeje k ploše předního panelu vyšší, někde na úrovni nového Xiaomi Mi Mix.

Mimo jiné se Ming-Chi Kuo také nechal slyšet, že všechny tři nové iPhony budou nabízet bezdrátové nabíjení, což znamená, že se opět potvrzuje zpráva z října 2016 mluvící o třech úhlopříčkách. Kromě 4,7 a 5,5palcového iPhonu bychom se tak měli dočkat zlaté střední cesty v podobě pěti palců. Zda je správný krok natolik rozšiřovat nabídku zařízení ve firmě, která se dlouhou dobu distancovala před nabízením vůbec dvou různých úhlopříček, ukáží až prodeje. Už nyní se však nebojíme říci, že budou vysoké.

Nový iPhone bude mít high-end technologie včetně bezdrátového nabíjení. Přijde až ve třech verzích!
Zdroj: Moe Slah
Domů
Sdílet
Diskuse