Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2017 9:15
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Známý tvůrce zemřel přímo během charitativního 24hodinového streamu. S fanoušky vybíral peníze pro nemocné děti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Brian "Poshybrid" Vigneault je už na druhé straně.

Mnozí internetoví tvůrci živící se hraním her čas od času zorganizují velkolepou událost, během níž se například snaží zabavit své fanoušky po celých 24 hodin v rámci jediného streamu. Známý streamer Brian "Poshybrid" Vigneault věnující se zejména hře World of Tanks se nedávno snažil prostřednictvím takového streamu vysbírat společně se svými fanoušky finance pro organizaci Make-A-Wish Foundation, která plní přání například dětem trpícím rakovinou, a Brian s ní delší dobu spolupracoval .

Naneštěstí, jeho nedávný stream se ukázal být jeho posledním veřejným vystoupením v jeho životě. Brian mnohokrát týdně streamoval klidně i 20 hodin najednou, takže jeho organismus dostával pořádně zabrat a nakonec to nevydržel. Kolem třetí hodiny ráno se vzdálil od počítače, což bylo přibližně 22 hodin po začátku streamu, a když se delší dobu neukazoval, jeho fanoušci si mysleli, že prostě usnul. Druhý den ráno ho však zastihli aktivního v chatovací aplikaci Discord, a tak mu napsali, přičemž se nedočkali odpovědi od něho, ale od detektiva z místní policie vyšetřujícího jeho smrt. Policie zatím neurčila přesnou příčinu jeho smrti, ale 35letý streamer za sebou zanechal skvělou komunitu fanoušků a jeho kanál na Twitchi byl dokonce označen jako vzpomínkový, takže pokud jsi Briana někdy sledoval, můžeš si na něj v chatu alespoň takovýmto způsobem vzpomenout.

Známý tvůrce zemřel přímo během charitativního 24hodinového streamu. S fanoušky vybíral peníze pro nemocné děti
Zdroj: The Sun
Domů
Sdílet
Diskuse