Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2017 22:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Mama, neviem, kedy prídem domov. Tak zní název Sameyova sólového alba, které by mělo vyjít ještě v první polovině roku

HUDBA
Uložit Uložené

Člen košické Haha Crew slibuje vydání projektu už pár dlouhých měsíců, a tak budeme na výsledek opravdu zvědaví.

Určitě už drtivá většina z vás zachytila informaci o tom, že v roce 2017 chystají všichni tři členové košické crew své debutové sólové počiny. Od vydání alba Vlna se Zayo a Dalyb začali věnovat vlastním kariérám, avšak o Sameyovi jsme toho moc neslyšeli. A to doslova, protože nevydal ani jediný singl. Vše však nasvědčuje tomu, že se to v dohledné době chystá napravit, i když mnoho konkrétních informací zatím nemáme. Před pár týdny se postaral o maličký rozruch když řekl, že je jako Kanye West, i když po našem článku toto tvrzení tak trochu zpochybnil. Nevadí, vždyť to je vlastně jedno.

Nedávno však pro své fanoušky prozradil název alba, což potvrdil i dnes na svém facebookovém profilu. Sameyovo debutové sólo ponese název „mama neviem kedy pridem domov“, tedy spíše Mama, neviem, kedy prídem domov. Zároveň oznámil, že brzy přijdou i další informace, tak se tedy nechme překvapit. Známé není zatím ani datum vydání či hosté, ale podle jeho slov se pokouší hlavně o zahraniční spolupráce.

 

nazov albumu je mama neviem kedy pridem domov. uz sa neviem dockat...

Príspevok, ktorý zdieľa ´ (@sameyhahacrew),

Domů
Sdílet
Diskuse