Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2017 23:05
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Neuvěřitelné se stalo skutečností a Barcelona dokonala obrat tisíciletí. Pařížanům nadělila šestku a postupuje dále

SPORT
Uložit Uložené

Osmifinále Ligy mistrů psalo historii.

Barcelona na Valentýna dostala v Paříži výprask od PSG a po prohře 4:0 nikdo nevěřil, že by se jí mohlo podařit postoupit do čtvrtfinále. Hráči Barcelony se však na dnešní zápas neuvěřitelně nabudili a na Pařížany vyběhli už od začátku zápasu, kdy se prosadil Luis Suarez, druhý gól si Kurzawa dal vlastní a třetí přidal z penalty Lionel Messi.
 
Během poločasové pauzy to pro Barcelonu vypadalo velmi nadějně, jenže Edinson Cavani upravil skóre na 3:1 a Barcelona v té chvíli s přibližně půlhodinou do konce zápasu musela vstřelit neuvěřitelné tři góly. Fanoušci Barcelony odcházeli ze stadionu, ale to neměli dělat, protože obrat tisíciletí Barcelona nakonec zvládla. Neymar v 88. minutě z přímého kopu nachytal německého brankáře PSG, o tři minuty později přidal z penalty další gól a v 95. minutě dokonal fenomenální obrat střídající Sergi Roberto. Na druhou stranu, v zápase se objevilo i několik kontroverzních momentů, diskutovat se bude o obou penaltách a zejména druhé na Suareze, ale zápas je již ukončen a Barcelona tak během dnešní noci zažije oslavy, jaké tam už dlouho nebyly.

Luis Suarez 1:0

Kurzawa, vlastní gól 2:0

Lionel Messi 3:0

Edinson Cavani 3:1

Sergi Roberto 6:1

Domů
Sdílet
Diskuse