Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2017 20:55
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Svůdná Selena Gomez ukázala své přitažlivé křivky v novém vydání Vogue. Rozpovídala se i o psychickém zdraví a změnách v hudbě

REFRESHER
Uložit Uložené

Selena nám roste do krásy.

Jedna z nejpopulárnějších zpěvaček posledních let Selena Gomez se premiérově objevila na obálce americké verze magazínu Vogue. Selena se ochotně postavila před objektivy Merta Alase a Marcuse Piggotta, přičemž celé focení probíhalo ve velmi uvolněné atmosféře a zpěvačka se rozpovídala o svých hudebních počinech, ale například i o psychickém zdraví. Zavzpomínala na časy, kdy vystupovala před dětmi a své publikum tehdy inspirovala různými roztomilými motivačními projevy o tom, jak by si neměli nechat sáhnout na své sebevědomí a aby nikdy nikomu nedovolili zkritizovat je jen tak z dlouhé chvíle. Dost ji proto zasáhl přechod od dětského publika ke starší generaci, na což si podle jejích vlastních slov musela delší dobu zvykat. Plakávala přímo na pódiu a dvakrát dokonce musela vyhledat profesionální pomoc, takže určitě nešlo o jednoduché období.
 
Selena je v současnosti nejpopulárnější známou osobností na Instagramu, kde ji již sleduje více než 110 milionů fanoušků a do jejího života nedávno vstoupil i nový muž. Zpěvačka dávno zapomněla na časy, kdy tvořila pár s Justinem Bieberem a nyní si užívá randění s The Weekndem, který ji, zdá se, naplňuje láskou a štěstím. V současnosti Selena usilovně pracuje jako producentka na seriálu s názvem 13 Reasons Why, za kterým stojí společnost Netflix.

#SelenaGomez for #Vogue @voguemagazine @selenagomez #WSHH

Příspěvek sdílený WorldstarHipHop (@worldstar),


#vogue #selenagomez #womeninfashion #threadsforthought #inspiration #details #design #feirce #beauty #love #womensfashion

Příspěvek sdílený ᴠᴀɴᴇssᴀ ʙᴇʀɴᴀʟ (@thebourgeoisie_),


#SelenaGomez looking fierce on the cover of #Vogue via. @voguemagazine

Příspěvek sdílený The Shade Room (@theshaderoom),


Sel for the Vogue Magazine @selenagomez #selenagomez #selenators #vogue

Příspěvek sdílený Michelle (@selenator138),



Sel for the Vogue Magazine @selenagomez #selenagomez #selenators #vogue

Příspěvek sdílený Michelle (@selenator138),


 

She's flawless! Spring soon! - #collage #selenagomez #selenators #tbt #revivaltour

Příspěvek sdílený Selenators Europeas (@selenatorseuropeas),



La amo con locura #selenagomez #vogue

Příspěvek sdílený Victoria (@victoryadiaz),


Domů
Sdílet
Diskuse