Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2017 17:49
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Po Cristianu Ronaldovi pojmenovali letiště, ale internet si utahuje z jeho busty. Vůbec se na něj nepodobá, ale všichni u ní vypadali spokojeně

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ronaldo se dočkal velké pocty.

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se narodil na ostrově Madeira a u příležitosti fotbalového zápasu národní reprezentace, který se poprvé po 16 letech odehrál právě na tomto ostrově, se Ronaldo dočkal velké pocty. Zástupci ostrova a letiště se rozhodli přejmenovat ostrovní letiště a dát mu jméno Aeropuerto Cristiano Ronaldo, takže pokud se příště vydáš na dovolenou na Madeiru, budeš zřejmě přistávat na letišti pojmenovaném po hvězdě Realu Madrid. Ronaldo se slavnostní ceremonie samozřejmě zúčastnil i osobně, vzal si s sebou i přítelkyni a svoji mámu, avšak veřejnost si všimla něčeho, co nebylo dotaženo do konce.

Cristiano Ronaldo sice ve svém proslovu přiznal, že on sám nikdy nic podobného nežádal a byl docela překvapen, když mu zástupci letiště oznámili, co se chystají udělat. Na druhé straně, při hvězdě světového formátu se již mohli více bouchnout po kapse a nechat vyrobit profesionálněji vypadající bustu, která měla znázorňovat Cristiana. Nepodařená podobizna na bustě ani zdaleka nevypadá tak, jak Ronaldova tvář ve skutečnosti a internet si z toho hned začal utahovat, takže Ronaldo v tomto ohledu nebyl až tak spokojen. Mít letiště se svým jménem je však určitě skvělý projev úcty a respektu.



Domů
Sdílet
Diskuse