Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2017 22:37
Čas čtení 0:00
Marek R.

Barcelona opět ponížená, italský Juventus ji jednoznačně rozebral rozdílem třídy

SPORT
Uložit Uložené

Chystá se další comeback?

Los pro čtvrtfinále Ligy mistrů byl k fanouškům velmi příznivý. Díky němu se dočkáme výborných zápasů včetně velkých šlágrů v podobě Barcelony proti Juventusu a hlavně Realu Madrid proti mnichovskému Bayernu, no a dnes v úterý jsme si mohli vychutnat právě první zmiňovaný zápas.
 
Co se týče domácích, tedy Juventusu Turín, italskou ligu mají klasicky výborně rozehranou, titul by si měli bez problémů pohlídat a mohli se tak plně soustředit na duel proti katalánskému velkoklubu. Naopak Barcelona v La Lize ztrácí body proti soupeřům z druhé poloviny tabulky a vše nasvědčuje tomu, že tuto sezónu se bude muset sklonit před svým největším konkurentem z Madridu. Navíc jim určitě nepřidala na sebevědomí prohra z víkendu proti Malaze, ale na druhou stranu je mohla ztráta tří bodů pořádně nažhavit. Nicméně to se vůbec nestalo.

Stejně jako proti PSG v osmifinále, i nyní blaugranas absolutně vyhořeli na hřišti soupeře. Už v 22. minutě vedl domácí Juventus 2:0, když se o oba přesné zásahy postaral jejich klenot Dybala. Těsně před druhým gólem mohli hosté vyrovnat, ale Messiho přesně načasovanou přihrávku nezužitkoval Iniesta, jehož perfektně vychytal Gigi Buffon a tento zákrok byl pravděpodobně klíčovým momentem zápasu. Do poločasu se už výsledek nezměnil a v tom druhém se stále hrálo o hodně, protože případný gól na půdě soupeře by pro Barcelonu znamenal velmi mnoho, ale fanouškům klubu zase jednou zůstaly oči jen pro pláč. V 55. minutě na 3:0 zvyšoval obránce Chiellini a hrozilo, že se zopakuje první zápas proti PSG. To se naštěstí pro Barcelonu, nestalo (i díky nesprávně odpískánému offsidu), ale i výsledek 0:3 je pro ně katastrofou, zatímco domácí mohou být se sebou maximálně spokojeni. Pokud totiž nevyhoří jako pařížský klub, měli by si zajistit v odvetě postup mezi čtveřici nejlepších týmů v Evropě.

Domů
Sdílet
Diskuse